latinica  ћирилица
26/09/2024 |  15:24 ⇒ 15:25 | Autor: RTRS

Mitrović na otvaranju tradicionalnog 17. Regionalnog sajma privrede u opštini Stara Pazova

Ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske Vojin Mitrović prisustvovao je svečanom otvaranju tradicionalnog 17. Regionalnog sajma privrede u opštini Stara Pazova, u mjestu Nova Pazova, Republika Srbija, koji se održava u organizaciji Opštine Stara Pazova i Privredne komore Srbije Regionalne privredne komore Sremskog okruga, saopšteno je iz resornog Ministarstva.
17. Regionalni sajaj privrede u opštini Stara Pazova - Foto: Ustupljena fotografija
17. Regionalni sajaj privrede u opštini Stara PazovaFoto: Ustupljena fotografija

On se pozdravnim govorom svečano obratio prisutnim gostima. 

Sajam se održava sa ciljem predstavljanja privrednih potencijala i povezivanja privrednika, kako bi se realizovale nove poslovne ideje i ulaganja u privredu.

U okviru Sajma, koji okuplja veliki broj izlagača i posetilaca iz zemlje i inostranstva, kao i brojne delegacije iz regiona, organizovani su susreti privrednika, prezentacije, Sajam zapošljavanja i brojne promocije.

Regionalni sajam privrede, iz godine u godinu, bilježi stalan rast, okuplja sve veći broj privrednika, kompanija i izlagača, što im daje jedinstvenu priliku za povezivanje i ekonomsku saradnju, predstavljanje najnovijih poslovnih rješenja, prezentovanje niza najnovijih dostignuća iz različitih industrijskih oblasti i ponudu novih radnih mjesta i zapošljavanja, navodi se u saopštenju.

Ovogodišnji Regionalni sajam privrede u opštini Stara Pazova okuplja više od 120 izlagača iz Srbije i regiona koji će predstaviti svoje proizvode i usluge 26. i 27. septembra.