latinica  ћирилица
26/09/2024 |  21:29 ⇒ 22:22 | Autor: RTRS

"Svojim putem" u Gradišci: Veliko povjerenje građana Radojičiću i njegovom timu

Ukoliko mu birači ukažu povjerenje nosilac odborničke liste Nezavisnog pokreta "Svojim putem" Igor Radojičić, za skupštinu Gradiške, Nemanja Panić, zalagaće se za revizuju podjele poljoprivrednog zemljišta koja je, kako kaže, urađena nepravedno.
NP Svojim putem u Gradišci - Foto: RTRS
NP Svojim putem u GradišciFoto: RTRS

- Lijevče je naš ponos i moramo ga razvijati i naravno da znamo da postoje veliki problemi. Ovdje je to u Lijevču bilo izraženo oko podjele zemlje i to su teme kojih ćemo se svakako večeras dotaći sa našim građanima i naravno ovo sve pokazuje da iako postojimo samo tri mjeseca veliko povjerenje građana postoji - poručio je Nemanja Panić, nosilac liste Nezavisnog pokreta "Svojim putem" za skupštinu grada Gradiška.

Predsjednik nezavisnog pokereta "Svojim putem" Igor Radojičić očekuje dobar izborni rezultat i stabilan klub odbornika u gradskoj skupštini.

- Ovdje u Gradišci je jedna sjajna ekipa na čelu sa Nemanjom Panićem i ima već veoma dobro povjerenje građana i bićemo jako zastupljeni u odborničkim klupama i predstavljamo snažnu alternativu postojećim vlastima - naglasio je Radojičić.

Nezavisni pokret "Svojim putem" na izbore za skupštinu grada izlazi sa listom od osam kandidata.