latinica  ћирилица
28/09/2024 |  10:16 ⇒ 11:56 | Autor: RTRS

Predsjednik Srpske sa vaterpolo reprezentacijom Srbije (FOTO)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik upriličio je danas, u Palati Republike, prijem za dio vaterpolo reprezentacije Srbije - kapitena Nikolu Јakšića, Radomira Drašovića i Јugoslava Vasovića iz Vaterpolo saveza Srbije, koji su osvojili zlatnu medalju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu.
Predsjednik Dodik sa vaterpolistima Srbije - Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Predsjednik Dodik sa vaterpolistima SrbijeFoto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

Predsjednik Republike je čestitao vaterpolo reprezentaciji Srbije na ovom impozantnom uspjehu kojim su potvrdili sportski međunarodni ugled Srbije u svijetu, a na radost i ponos svih nas u Republici Srpskoj.

Foto: predsjednikrs.rs/BorislavZdrinja

Predsjednik Dodik je naglasio da ga raduje izuzetna saradnja koja postoji između klubova i vaterpolo reprezentacije Republike Srpske i Srbije, što potvrđuje i ova posjeta u okviru koje su reprezentativci Srbije gosti Vaterpolo kluba Borac, s ciljem daljeg unapređivanja specijalnih paralelnih veza Srpske i Srbije u oblasti sporta.

Predstavnici vaterpolo reprezentacije su upoznali predsjednika Srpske o budućim planovima, te izrazili zahvalnost na srdačnom prijemu i kontinuiranoj podršci.

Tokom prijema, predsjednik Republike je uputio posebne pozdrave selektoru Urošu Stevanoviću koji je nažalost bio spriječen da prisustvuje prijemu.

Prijemu kod predsjednika Republike Srpske prisustvovali su i direktor Vaterpolo kluba „Borac“ Davor Јosipović i predsjednik kluba Srđan Lakić.