latinica  ћирилица
01/10/2024 |  09:02 ⇒ 09:04 | Autor: RTRS

Druga prodajna konferencija Mikrokreditnog društva "Flex Credit" BiH: Nastavak strategije rasta tržišnog učešća

U organizaciji Mikrokreditnog društva Flex Credit u subotu je u Banjaluci održana 2. Prodajna konferencija Flex Credit BiH 2024. Prema riječima Radmile Bjeljac, Country Manager-a Flex Credit-a u pitanju je jedan od najznačajnijih godišnjih događaja za ovu kompaniju koji okuplja sve zaposlene kao i brojne goste iz zemlje i regiona.
Prodajna konferencija "Flex kredit" - Foto: Ustupljena fotografija
Prodajna konferencija "Flex kredit"Foto: Ustupljena fotografija

- Prodajna konferencija nam pruža platformu za razmjenu dragocjenih znanja i iskustava unutar naše industrije. Posebno je zadovoljstvo organizovati ovakav događaj svake godine, jer vam pruža priliku da sagledate koliko ste kao kompanija napredovali u odnosu na prethodni period, a mi smo napredovali mnogo. Drugu godinu za redom bilježimo snažan trend rasta svih najvažnijih parametara. Nastavljamo hrabro dalje u pravcu jačanja svog tržišnog učešća, te inoviranja kreditne ponude na način da bude prilagođena različitim potrebama naših klijenata - naglašava Bjeljac.

Flex Credit važi za jednu od najbrže rastućih kompanija u BIH, o čemu dovoljno svjedoči podatak da su u samo dvije godine od osnivanja otvorili 40 filijala širom BIH putem kojih uslužuju više od 18.000 zadovoljnih klijenata.

Direktor prodaje Vojko Kostić govoreći na temu prodajne strategije i organizacije poslovne mreže najavio je u skorije vrijeme otvaranje još 10 filijala Flex Credit-a, kao i formiranje novih regija u južnom dijelu Republike Srpske kao i na području Federacije BiH.

- U želji da ostanemo dosljedni svojoj misiji, a to je pružanje jednake mogućnosti za finansijsku podršku svim klijentima bez obzira na njihov trenutni socijalni status, nastavljamo ojačavati naše prodajne kapacitete. Otvaramo nove poslovnice, ali osnažujemo se i kadrovski jer osim dostupnosti klijentima, važno je da stalno unaprijeđujemo kvalitet naše usluge - ističe Kostić.

Koristeći iskustva i metodologiju rada matične grupe, međunarodnog finansijskog holdinga MV Finance-a, u ovom mikrokreditnom društu ističu da se poslovanje vrši po specifičnom modelu multichannel usluge u kojem se jednaka važnost pridaje oflajn kanalima prodaje kako i onlajn prodaji potrošačkih kredita putem savremenih veb aplikacija.

- Kontinuirano radimo na automatizaciji naših usluga, a razvijamo i neke nove brendove u ovoj oblasti kako bismo zadovoljili najšire potrebe naše klijentele. Međutim, ne zanemarujemo ni direktan kontakt sa klijentima putem široke mreže naših poslovnica - dodaje Bjeljac.

Flex Credit BiH dio je međunarodne finansijske grupacije MV Finance koja posluje na području sedam evropskih zemalja, a po obimu poslovanja svrstava se u tri najveća finansijska holdinga u regionu. Grupa okuplja kompanije specijalizovane za pružanje usluga iz domena potrošačkih kredita.

Krenuvši sa integracijom savremenih finansijskih tehnologija u okvire svog poslovanja sa potrošačkim kreditima, grupa je postala dio jednog od najbrže rastućih fintech sektora.

Prodajna konferencija Flex Credita okupila je više od 180 učesnika, a završila je dodjelom nagrada najuspješnijim radnicima.