latinica  ћирилица
01/10/2024 |  11:40 ⇒ 12:28 | Autor: RTRS

Prnjavor: Prijem za pobjednice Muzičkog festivala "Ritam Evrope" (VIDEO)

Gradonačelnik Prnjavora Darko Tomaš organizovao je prijem za djevojčice iz ovog grada koje su pobijedile na Muzičkom festivalu "Ritam Evrope", održanom u Palama.
"Ritam Evrope" - Foto: RTRS
"Ritam Evrope"Foto: RTRS

Zahvaljujući pobjedi Maje Kitić i članicama Plesnog studija "Gema", Prnjavor će iduće godine biti domaćin ovog muzičkog takmičenja.

Maja Kitić i četiri članice plesnog studija "Gema" pobjednička su petorka ovogodišnjeg "Ritma Evrope". Izvođenjem numere "Tatu" švedske pobjednice Evrovizije, oduševile su publiku.

- Mi smo uzbuđene jer idemo u Švedsku, zatim u Budvu na finale, kao i što ćemo sada predstavljati našu pjesmu i u Budvi i u Kikindi zajedno sa takmičarima ove godine iz Srbije i Crne Gore - rekla je pobjednica Festivala "Ritam Evrope", Maja Kitić.

- Bilo je jako naporno, vježbale smo dosta i stvarno mislim da se trud isplatio i da smo pokazale maksimum od nas - kaže članica plesnog kluba "Gema", Tisa Beleslin.

Samo riječi hvale za nastup mladih Prnjavorčanki imaju i predstavnici festivala. Na sugrađanke su ponosni i u Gradskoj upravi.

- Najbolji i najkvaliteniji nastup ikada koji smo imali prilike da vidimo u mojoj desetogodišnjoj karijeri kao direktora televizijskog - rekao je Igor Karadarević, direktor programa "Ritam Evrope".

Bend Deminutiv čiji je Maja Kitić član, u četvrtak u Domu kulture organizuje koncert, kojim će proslaviti pobjedu na festivalu i peti rođendan od osnivanja benda.

- Kazaću da niko bolje u posljednje vrijeme, pa i posljednjih godina niko nije predstavio svoj grad svoj Prnjavor kao što su one to uradile. Zaista sam oduševljen svim onim što su uradile - istakao je Darko Tomaš, gradonačelnik Prnjavora.