latinica  ћирилица
01/10/2024 |  12:19 ⇒ 12:41 | Autor: RTRS

Sređuje se Gradski stadion za Borčevu premijeru u Ligi konferencija (FOTO/VIDEO)

Do prve utakmice Borca u Ligi konferencija sa Panatenaikosom ostalao je nešto više od dva dana, a u klubu iz Banjaluke nastoje da na stadionu stvore vrhunske uslove, kako za igrače, tako i za navijače.
Nove stolice na stadionu (foto: facebook.com/fkboracbanjalukaa) -
Nove stolice na stadionu (foto: facebook.com/fkboracbanjalukaa)

Zamijenjene su "trošne" stolice, postavljeni su novi panoi na kojima dominira aktuelni naziv takmičenja, a to je Liga konferencija. Uljepšan je i prostor za novinare, kao i za VIP goste, a posebna atrakcija je tunel koji vodi na teren, koji je "ukrašen" motivima iz Borčeve istorije.

Nove stolice na stadionu (foto: facebook.com/fkboracbanjalukaa)

Konferencija za novinare domaće ekipe predeviđena je za srijedu u 12.00 časova, dok će klub iz Atine pred novinare istog dana, ali u 17.45 minuta.

Utakmica prvog kola Lige konferencija između Borca i Panatenaikosa igra se u četvrtak na Gradskom stadionu u terminu od 21.00 čas.

U svrhu evropske premijere klupska administracija pustila je i kratki film kao najavu za meč, u kojem podsjećaju na najznačajnije utakmice Borca u njegovoj istoriji, uz najljepše kadrove Banjaluke i pozivaju sve navijače da ispune Gradski stadion do posljednjeg mjesta sa parolom: "Borče naš, napadaj"!