latinica  ћирилица
02/10/2024 |  10:23 | Autor: RTRS

Atos banka uz FK "Radnik" iz Bijeljine

Atos banka a.d. Banjaluka i FK "Radnik" iz Bijeljine ozvaničili su saradnju koja predstavlja novi korak ka jačanju lokalnog sporta i zajednice.
Atos banka podržala FK "Radnik" iz Bijeljine - Foto: Ustupljena fotografija
Atos banka podržala FK "Radnik" iz BijeljineFoto: Ustupljena fotografija

Naime, kao društveno odgovorna finansijska institucija Atos banka je prepoznala je rad i potencijal ovog fudbalskog kluba, koji na najbolji mogući način predstavlja jednu od vrijednosti koje Banka njeguje, a to je sport.

- Ponosni smo što smo u prilici da podržimo FK "Radnik" iz Bijeljine, jer na ovaj način kao društveno odgovorna finansijska institucija ne ulažemo samo u sport već i u zajednicu. Naša saradnja obuhvatiće različite aktivnosti i projekte koji će doprinijeti razvoju fudbala i sportskog duha u Bijeljini. Zajedno ćemo raditi na promociji sporta, te ćemo na ovaj način podsticati mlade ljude da se bave sportom - izjavili su ovim povodom iz ove banke.

Iz Fudbalskog kluba "Radnik" zahvalni su na podršci koja je stigla iz Atos banke.

- Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Atos banci, koja je prepoznala značaj našeg kluba i svega što mi radimo. Saradnja sa Atos bankom predstavlja novi korak ka jačanju lokalnog sporta i zajednice generalno. Sigurni smo da ćemo zajedno ostvariti mnoge uspjehe i doprinijeti razvoju mladih fudbalera, te unaprijediti sve na čemu radimo - izjavili su ovim povodom ispred FK "Radnik" Bijeljina.