latinica  ћирилица
05/10/2024 |  18:03 ⇒ 19:30 | Autor: RTRS

DNEVNIK 2: Apokaliptične kadrove iz Јablanice i potresne priče preživjelih donosi ekipa RTRS-a

Večeras u Dnevniku 2 gledajte:
Dnevnik 2 - Foto: RTRS
Dnevnik 2Foto: RTRS

- Apokaliptični kadrovi iz Јablanice. Poplave i klizište zatrpali kuće, izbrisali naselja. Potresne priče preživjelih donosi ekipa RTRS-a.

- Solidarnost i pomoć Republike Srpske stanovništvu Federacije. Pripadnici Civilne zaštitite u potrazi za nestalima. Vlada u ponedjeljak odlučuje o Danu žalosti.

- Sutrašnji lokalni izbori odgođeni u četiri opštine u Federaciji pogođene poplavama. Na sajtu CIK-a provjerite gdje i kako možete glasati.

- Saradnja Srpske i Srbije na najvišem nivou zahvaljujući predsjednicima Miloradu Dodiku i Aleksandru Vučiću. Istorijska Deklaracija Svesrpskog sabora akt budućnosti Srba.

- Dodik za švajcarski nedjeljnik "Veltvohe": Srpska ne želi sukobe, već vraćanje prava garantovanih Dejtonom i Ustavom BiH.

Zvaničnici Srpske na osveštanju temelja Crkve Svetog Pantelejmona u kompleksu Univerzitetskog kliničkog centra u banjalučkom naselju Paprikovac.

- Izgradnja Hidroelektrane Dabar neće stati ni u zimskom periodu. Najveći hidroenergetski projekat u posljednje tri decenije na mreži će biti 2027. godine.

Dnenik 2 od 19.30 časova pratite i na ovom LINKU.