latinica  ћирилица
06/10/2024 |  21:45 ⇒ 22:12 | Autor: RTRS

Cvijanović: SNSD pokazao svoju snagu (VIDEO)

SNSD je pokazao svoju snagu, kao najjača politička stranka u Srpskoj i BiH, rekla je Željka Cvijanović potpredsjednica SNSD-a.
Željka Cvijanović - Foto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
Željka CvijanovićFoto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Kaže da je SNSD stranka pokazala da je najdominantnija organizacija u Republici Srpskoj, kao i da je danas pokazala da je partija budućnosti, ne samo sadašnjosti.

Čestitala je svim gradonačelnicima i načelnicima gdje je pobjeda SNSD izvijesna

Ona je rekla da je ponosna na kandidate SNSD-a koji će biti u lokalnim skupštinama.

- Priključujem se čestitkama i Drašku Stanivukoviću. Mi smo imali najbolju političku ponudu. Doktor Nikola Šobot je bio dobar i dobro vodio kampanju, razgovarao sa ljudima i bio prepoznat kao neko ko ima jasnu viziju Banjaluke - rekla je Cvijanovićeva večeras novinarima u Banjaluci.

Kaže da je SNSD želio da Šobot dobije priliku da koncipira Banjaluku onako kako je ova partija to smatrala da treba da se radi.

- Smatrali smo da treba voditi računa o gradskoj sredini i prigradskim područjima, i izostale su mnoge intervencije u ovome u proteklom periodu. Optimistično smo ušli u ovu kampanju i smatrali da je Nikola Šobot, sa svojom karijerom, kao mlad čovjek, neko ko ima dobru viziju Banjaluke - istakla je Cvijanovićeva.

Cvijanovićeva je dodala da su i aktivisti SNSD-a iznijeli sve na svojim leđima, te zahvalila predsjedniku stranke Miloradu Dodiku.

- Vrijeme je pred nama i pokazaće se u svakoj zajednici da li su napravljeni pravi izbori. Ondje gdje su kandidati SNSD-a, naravno da su to pravi izbori - zaključila je Cvijanovićeva.