latinica  ћирилица
06/10/2024 |  23:29 | Autor: RTRS

Višković: U svim opštinama u Izbornoj jedinici sedam pobijedio SNSD-a

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković istakao je da mu je drago da su građani Milića prepoznali politiku ove stranke, a posebno što je u Izbornoj jedinici sedam u svim lokalnim zajednicama pobijedio SNSD.
Radovan Višković - Foto: RTRS
Radovan ViškovićFoto: RTRS

- Malo je drugih koji mogu da se pohvale takvim rezultatima - rekao je Višković nakon što je kandidat SNSD-a za načelnika opštine Milići Marko Savić poglasio pobjedu na lokalnim izborima.

On je naveo da je SNSD ovom pobjedom dobio veliki zadatak i da od večeras nosi veliku odgovornost za ovo mjesto.

Višković je rekao da će učiniti sve da se zaborave političke podjele u Milićima jer je u ovom mjestu malo ljudi i trebali bi svi da se uključe i pomognu da ovo bude bolje mjesto za život.

- Nastavićemo sve projekte koje smo obećali. Čim se lokalna zajednica konstituiše, donese odluku o lokaciji i projektu, obezbijećemo novac i krenuti da gradimo stanove za mlade bračne parove, nove proizvodne hale, nova radna mjesta - naveo je Višković.

Navodeći da su mu građani rekli da je u Milićima prioritet proizvodna hala, on je istakao da su obezbijeđena sredstva vlada Republike Srpske i Autonomne Pokrajine Vojvodine i da će se odmah ići u realizaciju te ideje.

On je rekao da izborna pobjeda nosi veliku odgovornost jer treba opravdati povjerenje građana.

- Veliko im hvala, ali isto tako stavili su mi veliko breme odgovornosti na leđa, jer sam siguran da su od ove večeri i očekivanja naših građana značajno veća. Mi moramo opravdati ta očekivanja - rekao je Višković.