latinica  ћирилица
08/10/2024 |  12:23 | Autor: SRNA

Ćurić: Nastavljamo projekte za još snažniji grad

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, koji je na izborima dobio najviše glasova za naredni mandat, izjavio je Srni da su sugrađani prepoznali dosadašnji rad, te da će gradske vlasti nastaviti sa razvojnim projektima kako bi grad bio još snažniji i ljepši.
Mirko Ćurić - Foto: RTRS
Mirko ĆurićFoto: RTRS

Ćurić je rekao da zajedno sa saradnicima nastaviti da radi i rezultatima potvrditi da briga o problemima građana za njih traje stalno, a ne samo 30 dana tokom izbora i kampanje.

- Tako će biti i u narednom periodu, nastavljamo sa programima podrške porodici, infrastrukturnim projektima - najavio je Ćurić

On je zahvalio građanima Trebinja za podršku, te napomenuo da je do sada bilo dvije trećine podrške SNSD-u i koaliciji okupljenoj oko te stranke, a sada će to da bude tri četvrtine.

- To je značajno veći procenat, najveća je pobjeda koalicije do sada. Upravo to omogućava da možete da radite i donosite odluke koje se predlažu - naveo je Ćurić.

On je dodao da je to jedan od dokaza da se isplati raditi.

- Trebinje je prepoznalo to i u narednom periodu nastavljamo da radimo da Trebinje bude još čvršće, snažnije i ljepše - poručio je Ćurić.

Komentarišući rezultate opozicionih stranaka, Ćurić je rekao da je evidentan pad, te da je to po zasluzi.

- Uvijek je bila priča, kako posijete, tako ćete i požnjeti. Tako i oni, služili su se svim i svačim, pokušavali da obmanu javnost, ali eto, Bogu hvala, slobodno mogu da kažem nije im uspjelo, jer je sve to kratkog daha - rekao je Ćurić.

On je naveo da će se tek vidjeti šta je ko imao za namjeru, te da su pojedini odustali od njih, jer vide da su vođeni nekim putem, koji je pojedine opozicione partije ugasio u Trebinju.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić osvojio je, prema preliminarnim rezultatima CIK-a BiH na osnovu obrađenih 89,58 biračkih mjesta, 8.288 glasova /53,73 odsto/ u odnosu na protivkandidata Lazara Radana /Lista za pravdu i red/ 6.976 /45,23 odsto/.