latinica  ћирилица
12/10/2024 |  14:54 ⇒ 14:54 | Autor: RTRS

Žižović: Cilj je nova pobjeda

Na Gradskom stadionu u Banjaluci, ekipa Borca dočekuje Velež, a prolongirani duel prvog kola WWIN Lige BiH nova je prilika da "crveno plavi" pruže dobru partiju vrijednu tri prvenstvena boda.
Mladen Žižović (foto: FK Borac) -
Mladen Žižović (foto: FK Borac)

- Momci koji izađu na teren idu na pobjedu koja nam treba da uhvatimo potpuni priključak za vrh tabele. Imamo određenih kadrovskih problema, ali i dovoljnu širinu u ekipi da možemo da odgovorimo na svaki izazov. Znamo svoje ciljeve i želimo da se borimo za njih. - rekao je Mladen Žižović, šef našeg stručnog štaba u najavi utakmice.

Osvrnuo se i na narednog rivala.

- Velež dolazi poslije niza svojih problema, nakon lošeg otvaranja sezone i promjena trenera. Sigurno su motivisani kao i sve ostale ekipe ove sezone koje igraju vrlo motivisano protiv Borca s razlogom, jer mi na dobar način predstavljamo bh fudbal u Evropi i nadam se da ćemo tako i nastaviti.” rekao je Žižović koji je još jednom, u svoje, ali i u ime FK Borac, izrazio saučešće porodicama i prijateljima nastradalih u katastrofalnim poplavama koje su pogodile BiH. Zaista nas je pogodilo sve što se desilo i želim još jednom da izrazim saučešće porodicama i prijateljima nastradalih - rekao je Žižović.

Utakmica počinje u 18.00 časova.