latinica  ћирилица
15/10/2024 |  10:15 ⇒ 10:51 | Autor: SRNA

Prnjavor: Podjela šest tona doniranog brašna, od danas akcija "Pomozite da pomognemo"

Gradska organizacija Crvenog krsta Prnjavor počela je distribuciju do krajnjih korisnika šest tona brašna koje je donirala Vlada Republike Srpske, potvrdio je Srni sekretar prnjavorskog Crvenog krsta Bojan Šipragić.
Crveni krst Prnjavor - Foto: SRNA
Crveni krst PrnjavorFoto: SRNA

On je rekao da je lista korisnika utvrđena u saradnji sa Centrom za socijalni rad i podjela brašna bi trebala biti završena u naredna dva do tri dana.

Prnjavorski Crveni krst od danas je pokrenuo i tradicionalnu, 20. humanitarnu akciju "Pomozite da pomogemo" radi prikupljanja osnovnih životnih namirnica i higijenskih artikala kako bi građani koji su u stanju socijalne potrebe što lakše prebrodili predstojeću zimu.

Šipragić je pozvao sve privrednike, a posebno one firme koje se bave proizvodnjom hrane, da doniraju određene količine svojih proizvoda i time pomognu ovu humanitarnu akciju.

"- aši sugrađani, koji takođe imaju želju da se uključe u akciju, prehrambene i higijenske artikle mogu donirati u prostorijama Crvenog krsta svakim radnim danom od 7.00 do 15.00 časova - rekao je Šipragić.

Akcija "Pomozite da pomognemo" traje do 15. novembra.