latinica  ћирилица
16/10/2024 |  21:39 ⇒ 22:19 | Autor: RTRS

Višković: Izbori pokazali da SNSD i dalje uživa ogromnu podršku naroda (VIDEO)

SNSD je ostvario bolji rezultat nego prije četiri godine, što je dokaza da ova partija, na čelu sa Miloradom Dodikom i dalje uvažava ogromnu podršku naroda u Srpskoj, ali u BiH, rekao je potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković u emisiji Telering.
Radovan Višković, gost Teleringa - Foto: RTRS
Radovan Višković, gost TeleringaFoto: RTRS

Višković je rekao da je u Sarajevu, na sastanku sa direktorom CIA, zaključeno da treba da sačekaju izbore u Republici Srpskoj za dalje korake.

- Htjeli su da vide potvrdu da li predsjednik partije Milorad Dodik i SNSD i dalje imaju podršku građana Republike Srpske, ali i u BiH. SNSD je u proteklim izborima napravio bolji rezultat nego prije četiri godine. Imate veći broj glasova. To je otežavajuća okolnost kreatora tih mjera, jer dok Dodik uživa podršku naroda, oni svoje planove ne mogu sprovesti - dodaje Višković.

Kada je riječ o izborima u Banjaluci, Višković dodaje da se ne smije zaboraviti da je u prošlom sazivu SNSD imao devet odbornika u Skupštini grada Banjaluke, a sada ima 11.

Komentarišući najavu da će svi izabrani odbornici dati mandat na raspolaganje i da će se na stranačkim organima dogovoriti ko će predstavljati SNSD u Skupštini grada Banjaluka, Višković kaže da je to sasvim logična odluka.

- Znam da tu ima i narodnih poslanika, direktora, koji obavljaju odgovorne poslove, a koji ne mogu obavljati sve te funkcije odjednom - dodaje Višković.