latinica  ћирилица
28/10/2024 |  15:56 | Autor: RTRS

Rukometni savez Srpske: Umičević pomaže klubove

Predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Mairnko Umičeivć nastavio je sa pružanjem pomoći klubovima. Za sve klubove iz Srpske obezbijedio je po dvije lopte i dvije kutije ljepila koji će dobro doći sportskim kolektivima. Klubovi koji djeluju u okviru Regionalnog saveza Banjaluka danas su preuzeli svoje poklone, dok će ostalima biti proslijeđeno putem pošte.
Rukometni savez Republike Srpske - Foto: Ustupljena fotografija
Rukometni savez Republike SrpskeFoto: Ustupljena fotografija

Klubovi koji u sistemu takmičenja imaju dvije ekipe, kao pšto su: Borac M:tel, ŽRK Borac, ORK BL, Višegrad HED i Sloga Doboj dobiće po četiri lopte i četiri kutije neophodnog ljepila.

- Mi smo jedan od rijetkih saveza koji nije uveo kotizaciju za takmičenje. Sada smo odlučili da dodatno pomognemo naše klubove sa loptama i sa ljepilom, jer znamo da se nalaze u nezavidnoj situaciji i sigurno da im je svaka pomoć dobrodošla. Moram istaći da smo kupili 50 lopti za mini-rukomet i da imamo u planu da kupimo još 50 - izjavio je Umičević.

On je napomenuo da će završni turnir Omladinske lige Republike Srpske u svim kategorijama biti održan na jednom mjestu

- Veliku pažnju posvjećujemo mladima i uvijek ističem da sam sa te strane i te kako zadovoljan, jer impozantan broj ekipa učestvuje u takmičenju. Naredne godine sve završnice biće odigrane u Banjalucu, gdje imamo na raspolaganju dvije dvorane kao i otvoreni teren koji se nalazi pored našeg saveza - dodao je Umičević.