latinica  ћирилица
Tvoje lice zvuči poznato
Muzički šou
Tvoje lice zvuči poznato
21:15
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Tvoje lice zvuči poznato

"Tvoje lice zvuči poznato" - ČETVRTA SEZONA POČINjE !!!

U šou koji iznenađuje, zabavlja i pokazuje transformacije regionalnih zvijezda gledaćemo nova lica.

Svake nedjelje deset takmičara je pred izazovom da izvedu muzičku numeru velike svjetske ili domaće zvijezde, preuzimajući u potpunosti njen vizuelni identitet. Tim šminkera , vlasuljara, koreografa i vokalnih trenera, rade na ovom preobražaju. Četveročlani žiri bira pobjednika večeri, a u ovoj sezoni šoua transformacije ocjenjuju: ANDRIЈA MILOŠEVIĆ, ALEKSANDRA RADOVIĆ I BRANKO ĐURIĆ ĐURO. Kao i u prethodnim sezonama na mjestu četvrtog člana iz emisije u emisiju gledaćemo neko novo poznato lice.

UČESNICI ČETVRTE SEZONE SU: Branislav Lečić, Mira Škorić, Dragana Mićalović, Stevan Anđelković, Tijana Dapčević, Edita, Leon, Pagonis, Bane Vidaković, Bebi Dol.

Novo voditeljsko ime ovogodišnjeg šoua je šarmantna Nina Seničar. Ona će biti sa takmičarima na sceni i u bekstejdžu, i biće im najveća podrška!

Od 1. oktobra nova sezona najuspješnije emisije u regionu! Novi takmičari, nove koreografije i nova uzbuđenja! Glumci, pjevači i voditelji pokušaće što vjernije da dočaraju domaće i svjetske zvijezde! Ko će oduševljavati, ko nasmijati , a ko pokazati svoje do sada neviđene sposobnosti pratite svake nedjelje od  21:15 čas!

Redakcija: Zabavni program

18/12/2017 | 09:37
Drugo mjesto osvojila je Tijana Dapčević, treće Edita, dok su četvrto i peto mjesto zauzeli Dragana Mićalović i Leon. Specijalni gost žirija bio je Tonči Huljić.
11/12/2017 | 09:24
Leka, Bane, Tijana, Edita, Leon, Stevan, Nenad, Bebi, Mira i Gaga su u polufinalnoj emisiji pored ocjena i komentara žirija i drugih takmičara čuli i glas publike koja je glasala sms porukama. Na osnovu sabranih poena saznali smo kojih pet takmičara ulazi u finalnu emisiju.
04/12/2017 | 09:48
Mira Škorić nije znala nijednu riječ u pjesmama, Edita oduševila maestralnom imitacijom Indire Radić.
27/11/2017 | 08:51
Јoš dvije epizode nas dijele od polufinala najpopularnijeg šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ a u sinoćnjoj epizodi pored stalnih članova žirija Đure, Andrije i Aleksandre, u sudijskoj stolici bila je glumica Neda Arnerić.
20/11/2017 | 08:26
Pobijedio Leon, a Pagonis bio bijesan zbog imitacije Končite Vurst, pa poručio da naša djeca NE IDU njenim stopama!
13/11/2017 | 08:45
Ušli smo u drugu polovinu zabavnog takmičarskog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ i atmosfera je sve zagrijanija. Učesnici su dali sve od sebe da prirede gledaocima pravi spektakl, a maskeri su i ovog puta briljirali.
06/11/2017 | 09:57
Mira Škorić je fantastično „skinula“ Mariju Šerifović i odnijela ubjedljivu pobjedu. Šestu epizodu najgledanijeg humanitarnog šoua u regionu „Tvoje lice zvuči poznato“ obilježile su nešto oštrije kritike žirija u sastavu: Aleksandra Radović, Andrija Milošević, Branko Đurić Đuro, na čelu sa Marijom Šerifović, kao specijalnom članicom žirija.
31/10/2017 | 10:02
Desetoro takmičara, zajedno sa izvanrednim žirijem priredili su još jedno nezaboravno veče u šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“ u kojem je kao pobjednik iz takmičarskog ringa izašao kik bokser Nenad Pagonis. Njegova imitacija Marka Entonija bila je jednom riječju izvanredna. Nastup za desetku - od transformacije, scenskih pokreta, gestikulacije sve do pjevanja na kome bi mu mogli pozavidjeti mnogi pjevači.
09/10/2017 | 09:12
Drugu epizodu najvećeg regionalnog zabavnog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ obilježila je visoka temperatura, mnogo smijeha i pokoja suza žirija, učesnika i publike. Žiri je bio posebno dobro raspoložen, a činili su ga stalni članovi Aleksandra Radović, Andrija Milošević i Branko Đurić Đuro, sa specijalnim gostom Draganom Brajovićem Brajom.
02/10/2017 | 14:36
Pobjednica prve epizode šoua Tvoje lice zvuči poznato je Bebi Dol, a 1000 evra će donirati Centru za zaštitu odojčadi, djece i omladine u Zvečanskoj ulici.