latinica  ћирилица
TVOЈE LICE ZVUČI POZNATO | 09/10/2017 | 09:12

Tijana Dapčević, pobjednica 2. epizode!

Drugu epizodu najvećeg regionalnog zabavnog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ obilježila je visoka temperatura, mnogo smijeha i pokoja suza žirija, učesnika i publike. Žiri je bio posebno dobro raspoložen, a činili su ga stalni članovi Aleksandra Radović, Andrija Milošević i Branko Đurić Đuro, sa specijalnim gostom Draganom Brajovićem Brajom.

 Prvi se na podijumu našao Leon u ulozi Saše Kovačevića, i odmah podigao temperaturu u studiju!

Nakon podizanja temperature svih učesnika šoua, došlo je do još većeg zagrijavanja, pošto je najavljen nastup Tijane Dapčević, kao Lejdi Gage u numeri Milion Reasons, koja je izvedena na modnoj reviji Viktorijinih anđela 2016.

Treći su nastupili Branislav Lečić, kao Bruno Mars, i Bane Vidaković, kao Entoni Kidis iz benda Red Hot Chilli Peppers u numeri Give it away, i zapalili podijum svojom nevjerovatnom energijom.

Uslijedio je kafanski nastup „dvije legende koje nikada ne mogu biti zaboravljene“, kako ih je Nina najavila, Tome Zdravkovića, u izvedbi Stevana Anđelkovića i Predraga Cunete Gojkovića, u izvedbi Dragane Mićalović, koji je izazvao mnoštvo emocija i doživio ovacije publike.

Oduševljena Nina, pohvalila je Nenada Pagonisa koji je nastupio sljedeći kao Aksel Rouz iz benda Guns N' Roses.

Mira Škorić i Bebi Dol dobile su „pušku“, a i nastupile su sa puškom kao Mimi Mercedes i Kaya. Mira je Nini prije izlaska na scenu rekla da je ovo je neki potpuno drugi pravac od onog koji pjevaju ona i Bebi, ali da će dati sve od sebe na sceni. Nastup je bio sjajan, a kao iznenađenje na bini su im se pridružile Kaja i Mimi.

Edita je, za kraj, u ulozi Severine vrelim nastupom zapalila studio, a s obzirom da je snimila duet sa Severinom, Nini je ispričala kako je bilo naći se u koži svoje koleginice.



Pobjednica druge epizode šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ je Tijana Dapčević, a nagradu od 1000 evra će donirati Centru za lica sa posebnim potrebama u Skoplju.

Odmah nakon proglašenja uslijedio je izbor sljedećih zadataka.

Imitacije:

Pagonis - Šaban Šaulić
Leon - Milica Todorović
Mira - Ceca
Tijana - DŽastin Timberlejk
Stevan - Emina Јahović
Leka - Željko Јoksimović
Bane - DŽon Travolta
Gaga - Little Mix
Edita - Tijana Dapčević
Bebi - Olivija Njutn DŽon