X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Dobro veče, čovječe
Večernje putovanje kroz život
Dobro veče, čovječe
20:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
12.06.2019.
54:48
Dobro veče, čovječe
 SNIMI (50,17 MB)
05.06.2019.
48:39
Dobro veče, čovječe
 SNIMI (44,54 MB)
29.05.2019.
57:30
Dobro veče, čovječe
 SNIMI (52,65 MB)

O EMISIЈI
Dobro veče, čovječe

U emisiji "Dobro veče, čovječe" predstavljamo ljude različitih profila, obrazovanja, interesovanja i starosti, koji su svojim djelima ostavili trag u društvu.  

Oni ne moraju biti poznati i slavni da bi bili naši gosti. Dovoljno je da je svako od njih Čovjek.

Svako ko na naš pozdrav "Dobro veče, čovječe" uzvrati pozdravom, daje pristanak na otvoren razgovor o svom životu. O djetinjstvu, odrastanju, ljubavi i svim onim važnim stvarima koje su obilježile njegov život.

Redakcija: Dnevni program

20:00 | srijeda, 19. Јuni
Bojan Ivković
Bojan Ivković, muzičar , voditelj i glumac , jedan od autora i voditelja kviza Nauči se , čovječe, koji će od jeseni biti emitovan na programu RTRS, gost je u emisiji Dobro veče, čovječe! Ovaj višestruki umjetnik , koji pripada uskom, kvalitetnom korpusu ljudi, ove godine obilježava 20-o godišnjicu rada u Vasil-Hadžimanov bendu , jedan je od pet perkusionista i autor više od dvadeset snimljenih različitih albuma . Osim prema muzici, veliku ljubav gaji prema konjima, a dedini konji Lasta i Mara ostali su veliki nezaborav njegovog djetinjstva. Plan mu je , pored ostalog , da u budućnosti pređe sa jahanja na prezanje, da završi serijal Moje selo , veselo i Poljoprivredni fakultet i da završi započeti album sa Vasil-Hadžimanov bendom.