X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Dobro veče, čovječe
Večernje putovanje kroz život
Dobro veče, čovječe
20:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
09.10.2019.
52:31
Dobro veče, čovječe
 SNIMI (48,09 MB)
02.10.2019.
57:34
Dobro veče, čovječe
 SNIMI (52,70 MB)
25.09.2019.
56:40
Dobro veče, čovječe
 SNIMI (51,88 MB)

O EMISIЈI
Dobro veče, čovječe

U emisiji "Dobro veče, čovječe" predstavljamo ljude različitih profila, obrazovanja, interesovanja i starosti, koji su svojim djelima ostavili trag u društvu.  

Oni ne moraju biti poznati i slavni da bi bili naši gosti. Dovoljno je da je svako od njih Čovjek.

Svako ko na naš pozdrav "Dobro veče, čovječe" uzvrati pozdravom, daje pristanak na otvoren razgovor o svom životu. O djetinjstvu, odrastanju, ljubavi i svim onim važnim stvarima koje su obilježile njegov život.

Redakcija: Dnevni program

20:00 | srijeda, 16. Oktobar
Sveštenik
U manastir Sv. Roman, jedan od najstarijih manastira u niškoj eparhiji , dolazi se od Beograda auto-putem za Niš, skreće kod Ražnja, a zatim se dobrim asfaltnim putem, za oko 15-ak km, dolazi u ovu svetinju. U manastiru, čiji je nastojnik otac Damaskin, dočekaće vas njegov otac Vlajko Grabež, kako za njega kaže Oliver Subotić iz Pravoslavnog misionara, pravi prota iz drevnih narodnih priča- pobožan i molitven, radostan i vedar. Sveštenik starinskog kova , koji je potekao iz naroda i stalno je uz narod i u dobru i u zlu. ,,Naš čovjek”, porijeklom iz Pecke kod Mrkonjić Grada, prota Vlajko Grabež, večeras je gost u emisiji Dobro veče, čovječe!