latinica  ћирилица
Dobro veče, čovječe
Večernje putovanje kroz život
Dobro veče, čovječe
20:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
21.07.2021.
50:50
Dobro veče, čovječe
14.07.2021.
53:13
Dobro veče, čovječe
30.06.2021.
55:15
Dobro veče, čovječe

O EMISIЈI
Dobro veče, čovječe

U emisiji "Dobro veče, čovječe" predstavljamo ljude različitih profila, obrazovanja, interesovanja i starosti, koji su svojim djelima ostavili trag u društvu.  

Oni ne moraju biti poznati i slavni da bi bili naši gosti. Dovoljno je da je svako od njih Čovjek.

Svako ko na naš pozdrav "Dobro veče, čovječe" uzvrati pozdravom, daje pristanak na otvoren razgovor o svom životu. O djetinjstvu, odrastanju, ljubavi i svim onim važnim stvarima koje su obilježile njegov život.

Redakcija: Dnevni program

20:00 | srijeda, 28. Јuli
Milan Bosiljčić
Glumac Milan Bosiljčić, koji je proteklih mjeseci privukao mnogo pažnje dvojnom ulogom u seriji ,,Igra sudbine”, ulogom kriminalca Komarca i ulogom njegovog brata blizanca, večeras je gost u emisiji Dobro veče, čovječe! Ovaj mladi čovjek , Akademiju je završio u klasi Nebojše Dugalića, nastupa u pozorištu na Terazijama, a poznat je po ulogama u serijama Košarkaši, Selo gori, a baba se češlja, u filmu ,,Zorica”. Јedan je od osnivača Udruženja ,,Izražajnost”, udruženja koje se bavi kulturom govora. Sin je poznatog koreografa i glumca, Mladena Bosiljčića Belog, jednog od osnivača Udruženja filmskih glumaca , po kome je dobio ime i rođak glumca Ivana Bosiljčića.