latinica  ћирилица
Dobro veče, čovječe
Večernje putovanje kroz život
Dobro veče, čovječe
20:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
24.02.2021.
52:46
Dobro veče, čovječe
17.02.2021.
47:33
Dobro veče, čovječe
10.02.2021.
57:13
Dobro veče, čovječe

O EMISIЈI
Dobro veče, čovječe

U emisiji "Dobro veče, čovječe" predstavljamo ljude različitih profila, obrazovanja, interesovanja i starosti, koji su svojim djelima ostavili trag u društvu.  

Oni ne moraju biti poznati i slavni da bi bili naši gosti. Dovoljno je da je svako od njih Čovjek.

Svako ko na naš pozdrav "Dobro veče, čovječe" uzvrati pozdravom, daje pristanak na otvoren razgovor o svom životu. O djetinjstvu, odrastanju, ljubavi i svim onim važnim stvarima koje su obilježile njegov život.

Redakcija: Dnevni program

20:00 | srijeda, 03. Mart
Dragomir Ilić Ilke
Frontmen grupe Generacija 5, veoma popularne grupe 80-ih godina, autor kompozicije ,,Za milion godina, kompozicije koju su izvodila najveća imena ex Yu estrade, kompozitor muzike za serije Stižu dolari, Moj rođak sa sela, Nemanjići- rađanje kraljevine, muzike za film ,,Nije lako sa muškarcima", samo su dio bogatog životnog opusa kompozitora Dragomira Ilića Ilkea. Ovaj šarmantni gospodin, koji je odrastao uz pjesme svog oca, takođe kompozitora, a uz brata Sanju Ilića iz Balkanike, napravio prve korake u rok muzici, muzičar koji je saradjivao sa Borom Đorđevićem , Oliverom Mandićem, Bajagom i Idolima, a sa Zdravkom Čolićem svirao na koncertima, Dragomir Ilić Ilke, večeras je gost u emisiji Dobro veče , čovječe!