latinica  ћирилица
Epizode
Serija
Epizode
22:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Epizode

Britanski komičarski duo supružnika stižu u Hollivud kako bi snimili novu verziju svoje hit serije...

Serija nastala iz pera hvaljenog para scenarista Davida Cranea ("Prijatelji") i Jeffreyja Klarika ("Lud za tobom"). Zvijezda Matt LeBlanc tumači pretjeranu verziju samog sebe, a u glavnim ulogama pojavljuju se Tamsin Grieg i Stephen Mangan. Ova urnebesno smiješna komedija daje nam da zavirimo iza kulisa holivudskog ludila. Više nikada nećete gledati televiziju na isti način.

Sean (Stephen Mangan) i Beverly (Tamsin Greig) sretan su engleski bračni par i uspješni tvorci britanske hit TV-serije. Čini se da im je život ispunjen, sve dok ih iznimno moćan i karizmatičan predsjednik američke televizijske mreže ne nagovori da se presele u Los Angeles kako bi snimili inačicu svoje serije za američku televiziju. Prepun je hvale i obećava da ništa neće promijeniti. Međutim, sve krene naopako čim Sean i Beverly stignu u Los Angeles. Otkriju da predsjednik mreže nikad i nije vidio njihovu seriju.

Da stvari budu gore, inzistira na tome da zamijene svoga briljantnoga glavnoga glumca (Richard Griffiths), školovana šekspirijanskog glumačkog veterana Mattom LeBlancom! Sean i Beverly su zgroženi. Za ulogu mudrog, rječitog direktora elitnog internata za dječake mreža želi Joeyja??? Ali oni nemaju nikakvog utjecaja na tu odluku. Matt dobiva ulogu, a Sean i Beverly ubrzo se nađu u kompliciranom trokutu koji prijeti razoriti ne samo njihovu seriju nego i brak.

 

Godina: 2011

 

Zemlja: SAD

 

Žanr: komedija, sitkom

 

Forma: serija

 

Autori: David Crane, Jeffrey Klarik
Uloge: Matt LeBlanc, Tamsin Greig, Stephen Mangan...

 

Redakcija: Dokumentarni i strani program