latinica  ћирилица
Snaga života
Snaga života
21:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED

O EMISIЈI
Snaga života

SNAGA ŽIVOTA

U emisiji Snaga života obrađujemo dvije teme - porodice koje poslije dugogodišnje borbe za potomstvo uspiju ostvariti svoj cilj i postati roditelji ali ne jedne nego tri bebe. To su majke borci koje prežive teške hormonske terapije, neuspjeh, poraz ali na kraju, uz pomoć podrške supružnika ostvare svoj cilj.

Druga tema su porodice koje imaju djecu sa rijetkim oboljenjima i koja se uz pomoć Fonda solidarnosti liječe u inostranstvu. Ono što je interesantno je da su teme različite, ali povezane snagom koja je potrebna roditeljima. Ta snaga je život i upravo ona je potrebna i za radost i za sreću.

Odlučili smo da svaki mjesec emitujemo po četiri emisije jedne teme i pokažemo da je snaga života, snaga, radosti, tuge, borbe i svega što nam život daje.

Svaka emisija ima jednu malu rubriku u kojoj nam psiholog Tatjana Preradović daje stručni savjet kako se nositi sa emocijama, kako olakšati majkama sa trojkama, zašto je vantjelesna oplodnja kod nas još uvijek tabu tema.

U prvim emisijama upoznaćemo divne porodice različitih profila, karaktera, obrazovanja, ali ono što ih povezuje, jesu – trojke. Bez obzira na brojne obaveze koje imaju ,oni su veseli, srećni i nasmijani. Upravo to i jeste cilj emisije. Kako kaže stara izreka, bogati smo onoliko koliko imamo djece jer oni su smisao života.


Kada je najteže, kada ste emocionalno pali, ustanete, krenete dalje jer varamo se kada mislimo da jedino slabost treba podršku, snaga je treba mnogo više.Redakcija: Dokumentarni i strani program