latinica  ћирилица
NOVOGODIŠNjI PROGRAM | 16/12/2013 | 11:51

RTRS Novogodišnji program

Radio-televizija Republike Srpske je svojim gledaocima i ove godine pripremila bogat i raznovrstan novogodišnji program.

Velika novogodišnja žurka koju Televizija RS sprema za najmlađe, ali i one starije donijeće više od 90 minuta muzike, plesa i smijeha. Domaćini ove emisije su Nidžo Radoznalac i Kristina Ivanović Kiki, koji će se ovog puta naći na “suprotstavljenim” stranama".

Naime, Nidžo koji predvodi mlađe pjevače, dogovorio je sa Kiki i njenim “starijim” drugarima da zajedno proslave Novu godinu. Iako su pristali, Kiki i njeno društvo mijenjaju plan, ali ni njihov odlazak na proslavu u diskoteku sa odraslima ne odvija se kako su planirali. Nidžo i njegovi mali drugari odlučuju da ipak prime “velike” pjevače i počinje muzičko nadmetanje. U emisiji učestvuju dječiji hor “Vrapčići”, izvođači sa dosadašnjih Đurđevdanskih festivala (Anđela Ratković, Anđela Petrušić, Anđela Peulić, Anja Vukliš, Ema Kršić, Emilija Boškić, Isidora Tupeša, Sara Malbašić, Ana Јovančić, David Bojić, Amna Alajbegović, Ema Trkulja, Stefan Lopandić, Irma Hajdić, Nikolina Đekanović, Irina Subačić, Danka Ilić i Valentina Mec).

Oni će izvoditi poznate dječije pjesme kao što su Ivin voz, Razbole se lisica, Zvončići, Zima,zima..., a čućemo i neke od najvećih domaćih i svjetskih hitova: Ludak kao ja, Crno i belo, Euphoria, Satelite... U studiju će biti i brojni plesači plesnih klubova Alegro, Maksi stil, Point, Siti DŽez, Latino dens...koji su pripremili koreografije za sve kompozicije. Ovogodišnje učesnice festivala “Mali kompozitor” Una Šušnica i Maša Ćoćkalo biće, takođe, dio ove velike žurke.

Naravno, ova priča o muzičkom nadmetanju između malih pjevača koji uživaju u dječijoj muzici i onih koji su porasli i malo se “uobrazili” ima i svoj epilog. Ipak, to vam nećemo mi otkriti, već pogledajte emisiju i saznajte sami.

U specijalno pripremljenom programu 31.decembra godine koju ispraćamo u terminu od 20.10 časova, gosti su nam tri pjevača istog prezimena, otac Marinko i njegova dva sina Nikola i Marko Rokvić. Biće ovo izuzetna prilika da uživate u pjevanju ovog, jedinstvenog, porodičnog trija.

Od 21.30 u okviru novogodišnjeg programa, Televizija Republike Srpske, gledaocima poklanja jedinstven zabavno-muzički šou program pod nazivom “Šou svih vremena”. Ovaj šuo na svojstven način predstavlja značajne godine prošlih vremena. Gledaoci će imati priliku da uživaju u kombinaciji igranog i muzičkog programa, vidjeće poznata imena koja su obilježila datu godinu svojim sportskim, glumačkim ili pjevačkim uspjehom na cijeloj teritoriji nekadašnje SFRЈ.

Sve ovo i još mnogo prigodnih muzičkih sadržaja garantuje našim gledaocima dobar provod i srećne novogodišnje praznike, a sa željom da ugodno dočekate Novu godinu, pozivamo vas da budete uz novogodišnji program Radio Televizije Republike Srpske.