latinica  ћирилица
Novogodišnji program
Novogodišnji program
--:--
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Novogodišnji program

                                             NOVOGODIŠNjI PROGRAM

 

Radio Televizija Republike Srpske je svojim gledaocima i ove godine pripremila bogat i raznovrstan novogodišnji program. Dok će najmlađi gledaoci sigurno uživati u druženju sa Nidžom Radoznalcem i Kristinom Ivanović Kiki, oni stariji će imati priliku da najluđe veče u godini dočekaju uz koncert pjevačkog trija Rokvić: Marinka, Marka i Nikole.

Osim filmskog maratona koji ove godine krase djela dva priznata autora iz svijeta književnosti, odnosno filma, DŽ.K. Roling i Klinta Istvuda, gledaoci će moći uživati i u jednom od najomiljenijih domaćih filmskih izdanja u 2013. godini, filmu Falsifikator. TV premijera ovog filma, čiju koprodukciju potpisuje i Јavni servis Republike Srpske, zakazana je za drugi dan u 2014. godini!

Sve ovo i još mnogo prigodnih muzičkih sadržaja garantuje našim gledaocima dobar provod i srećne novogodišnje praznike. Sa željom da ugodno dočekate Novu godinu, pozivamo vas da budete uz novogodišnji program Radio Televizije Republike Srpske.

Redakcija: Posebne emisije

Kontakt:

30/12/2013 | 12:13
Zvonimir Đukić Đule, frontmen grupe Van Gog
27/12/2013 | 12:07
Nema tog ljubitelja filma koji ne zna za Klinta Istvuda, međutim, većina, ovog glumca i režisera poznaje po ulogama vestern odmetnika, „lovaca na glave“, kao i beskrupuloznih detektiva. Sa šezdeset godina u svijetu filma, zaslužio je mjesto u samom vrhu filma.
23/12/2013 | 13:01
Fenomen Harija Potera jedinstven je u cijelom svijetu, a avanture malog čarobnjaka počele su na policama knjižara, da bi se preselile na veliki ekran, na radost mnogobrojnih poštovalaca djela britanske književnice DŽoan K. Roling.
18/12/2013 | 13:52
Dječija novogodišnja emisija je na programu Televizije Republike Srpske u utorak, 31.12.2013.godine u 17 časova i 45 minuta.
16/12/2013 | 11:51
Radio-televizija Republike Srpske je svojim gledaocima i ove godine pripremila bogat i raznovrstan novogodišnji program.