latinica  ћирилица
NOVOGODIŠNjI PROGRAM | 18/12/2013 | 13:52

Novogodišnja žurka za najmlađe gledaoce

Dječija novogodišnja emisija je na programu Televizije Republike Srpske u utorak, 31.12.2013.godine u 17 časova i 45 minuta.

Velika novogodišnja žurka koju sprema Televizija RS za najmlađe, ali i one starije donijeće više od 90 minuta muzike, plesa i smijeha. Domaćini ove emisije su Nidžo Radoznalac i Kristina Ivanović Kiki koji će se ovog puta naći na “suprotnim” stranama. Naime Nidžo koji predvodi mlađe pjevače, dogovorio je sa Kiki i njenim “starijim” drugarima da zajedno proslave Novu godinu. Iako su pristali, Kiki i njeno društvo mijenjaju plan, ali ni njihov odlazak na proslavu u diskoteku sa odraslima ne ide kako su planirali. Nidžo i njegovi mali drugari odlučuju da ipak prime “velike” pjevače i počinje muzičko nadmetanje.

U emisiji učestvuju dječiji hor “Vrapčići”, izvođači sa dosadašnjih Đurđevdanskih festivala ( Anđela Ratković, Anđela Petrušić, Anđela Peulić, Anja Vukliš, Ema Kršić, Emilija Boškić, Isidora Tupeša, Sara Malbašić, Ana Јovančić, David Bojić, Amna Alajbegović, Ema Trkulja, Stefan Lopandić, Irma Hajdić, Nikolina Đekanović, Irina Subačić, Danka Ilić i Valentina Mec). Oni će izvoditi poznate dječije pjesme kao što su Ivin voz, Razbole se lisica, Zvončići, Zima,zima..., a čućemo i neke od najvećih domaćih i svjetskih hitova: Ludak kao ja, Crno i belo, Euphoria, Satelite...

U studiju će biti i brojni plesači plesnih klubova Alegro, Maksi stil, Point, Siti DŽez, Latino dens...koji su pripremili plesne koreografije za sve kompozicije. Ovogodišnje učesnice festivala “Mali kompozitor” Una Šušnica i Maša Ćoćkalo, biće takođe dio ove velike žurke.

Naravno, ova priča o muzičkom nadmetanju između malih pjevača koji uživaju u dječijoj muzici i onih malo starijih koji su porasli i malo se “uobrazili” ima i svoj epilog. Ipak,to vam nećemo mi otkriti, već pogledajte emisiju i saznajte sami.