latinica  ћирилица
NOVOGODIŠNjI PROGRAM | 30/12/2013 | 12:13

Novogodišnji intervju RTRS:

Zvonimir Đukić Đule, frontmen grupe Van Gog

Djule Van Gog

Grupa Van Gog  uskoro će javnosti predstaviti novi video spot, za singl ''Anđele moj brate'', kojim najavljuje deveto studijsko izdanje, album ''Neumeren u svemu''. Pomenuti video spot, gledaoci Televizije Republike Srpske, moćiće premijerno pogledati početkom januara 2014. godine u emisiji Urbana zona. Novogodišnji praznici, koji su pred nama, bili su povod za razgovor sa frontmenom grupe Van Gog, Zvonimirom Đukiđem - Đuletom.

Da li su ti draži praznici pod snijegom?
Svaki praznik koliko god da mi je drag, smeta mi njegova lijenost jer se svi za praznike utromimo i na neki način postanemo neaktivni. Kad sam bio klinac mnogo su mi značili novogodišnji praznici pod snijegom, međutim, danas mi je potpuno svejedno. 

Po čemu ćeš pamtiti 2013. godinu?
Prije svega po dragim ljudima, koji su mi promjenili mišljenje o društvu, naime, ljudskost je ipak opstala i to saznanje mi je bilo nekako najvrijednije u 2013. godini. Pamtiću i sve nastupe iz 2013. jer su bili zaista posebni.

Po čemu bi 2014. mogla da bude prepoznatljiva?
Pustiću da me nova godina nosi na talasima, a poput surfera pokušaću da je pratim. Nadam se da će mi biti uspješna i srećna.

Sigurno je da će početak 2014. godine obilježiti i novo, deveto studijsko izdanje grupe Van Gog, kratak komentar na album ''Neumeren u svemu''?
Svi smo na Balkanu neumjereni u svemu. Znamo da je život nepredvidiv i ponekad okrutan ali moramo mu se suprostaviti jer život je i pun izazova koji nas tjeraju da budemo jači i bolji. Novi album najavićemo i video spotom za singl 'Anđele moj brate', koji će gledaoci RTRS moći premijerno u BiH vidjeti početkom januara 2014.

Šta bi poručio gledaocima i slušaocima RTRS?
Samo onoga čega im ne smije nedostajati: smijeha, ljubavi, sreće, zdravlja kao i vjere u lijepe trenutke i u pozitivne vrijednosti... i naravno, budite uz RTRS.