latinica  ћирилица
06/07/2015 |  14:06 | Autor: Blic

Inter u problemu, igrači ne žele iz kluba

Milanski Inter nalazi se u problemu pošto niko od fudbalera neželi da napusti klub.

Prema pisanju italijanskih medija, Nemanja Vidić je odbio ponude Volfzburga i jednog kluba iz MLS-a, pa će klub sa "Đuzepe Meace" imati problem da se oslobode njegovog ugovora.

Trener "neoazura" Roberto Manćini želi da smanji broj igrača sa 30 na 25, međutim još nekoliko igrača koji su na transfer listi zahtijevaju bolje uslove od klubova koji su zainteresovani za njih, pa još uvijek ne napuštaju Milano.

Јuto Nagatomo pregovara sa Sampdorijom, ali pitanje je da li će u Đenovi dobiti 1,3 miliona evra, koliko ima u Interu, a iz sličnog razloga ni Žesus se još uvijek nije dogovorio sa Spartakom iz Moskve.

Inter bi ovog ljeta trebali da napuste i DŽerdan Šaćiri i Davide Santon, koji su interesantni klubovima iz Premijer lige.

Milanski klub bi je ovog ljeta ipak uspio da proda nekoliko igrača, pošto je Zdravko Kuzmanović potpisao za Bazel, Rikardo Alvarez za Sanderlend a Ibrahima Mbaje za Bolonju, pa je u Milano do sada stiglo oko 24 miliona evra.

Sa druge strane "neroazuri" su bili aktivni u dovođenju igrača, pa su Interov dres zadužili Žefri Kondogbija (Monako) i Miranda (Atletiko Madrid).