latinica  ћирилица
08/07/2015 |  14:49 | Autor: RTRS

Navijači Dinama ponovo na utakmicama "Modrih"

Navijači zagrebačkog Dinama "Bed Blu Bojs" poslije nekoliko godina vraćaju se na sjevernu tribinu "Maksimira".

Pristalice "Modrih" najavili su povratak na stadion Dinama parolom "Svi na derbi, lopovi odlazite", a prvi susret u kojem će Dinamo imati podršku navijača odigraće se u nedjelju kada u Zagreb stiže Hajduk.

"Navijačka grupa 'Bed Blu Bojs' se na nedjeljni derbi vraća na svoju, sjevernu tribinu. Vrijeme je da se ova dugogodišnja agonija prekine i da se kompletnoj Upravi pokažu izlazna vrata iz Dinama. Previše smo godina izgubili u ovome svemu da bi se sada sve svelo na naslađivanje medijskim spektaklom i gledalo sa strane kako se klub urušava, jer navijači Dinama su ostali dužni sebi i svom klubu završiti započeto. Borba za naš klub nalazi se na prekretnici i sada je vrijeme da se vidi koliko navijača ima Dinamo", objavili su u utorak "BBB" na svojoj internet stranici.

Povratak navijača na utakmice Dinama uslijedilo je nakon što su Zdravko i Zoran Mamić završili u istražnom zatvoru u zagrebačkom Remetincu, gdje će ostati najmanje idućih mjesec dana.

Podsjećamo, Kancelarija za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala pokrenula je istragu protiv braće Mamić zbog sumnje na primanje i davanje mita i utaju poreza.