latinica  ћирилица
13/02/2016 |  16:15 ⇒ 16:18 | Autor: SRNA

Tužilac: Pavlović nije bio u bjekstvu

Postupajući tužilac Mirza Hukeljić rekao je na današnjem ročištu pred Sudom BiH u predmetu "Pavlović i drugi" da nije bilo nijednog razloga da pojedini mediji izvještavaju da je Slobodan Pavlović, vlasnik Pavlović banke, bio u bjekstvu i naglasio da se u potpunosti slaže sa odbranom da za takve tvrdnje i medijske senzacije nije bilo argumenata.
Pavlović banka - Foto: ilustracija
Pavlović bankaFoto: ilustracija

"Želim javno da kažem da nije bilo nijednog razloga da se izvještava da je Pavlović u bjekstvu kada smo mi sve vrijeme bili s njim na vezi, on se redovno javljao na naše pozive, pa je čak dobrovoljno dolazio i dao izjavu. Takođe, on nas je obavijestio i da je na službenom putu u Trebinju i taj dan smo sve vrijeme bili s njim na telefonskoj vezi. S toga, prihvatam riječi odbrane da je Pavlović svojom voljom iz Trebinja krenuo u sjedište Sipe", naglasio je Hukeljić tokom današnjeg ročišta pred Sudom BiH.

Hukeljić je rekao da želi javno da kaže i da nije bilo potrebe ni za takvim medijskim spekulacijama, poput objavljivanja informacije da je Pavlović uhapšen prije nego što je priveden kao što su uradili pojedini mediji.