latinica  ћирилица
30/05/2016 |  16:25 ⇒ 20:46 | Autor: RTRS

Koka-kola preuzela prodaju pića MB Impeksa iz Banjaluke (VIDEO)

Sve je više svjetskih kompanija zainteresovanih za domaće proizvode iz Srpske. Јedna od najvećih kompanija u svijetu, Koka-kola, preuzela je distribuciju i prodaju jedinstvene palete rakija i likera banjalučke kompanije MB Impeks. Uspostavljena saradnja ima za cilj jačanje ekonomije, lokalene zajednice, kao i promociju domaće proizvodnje.
Piće - Foto: RTRS
PićeFoto: RTRS

Ugovorom o saradnji između ove dvije kompanije, banjalučki proizvodi prodavaće se pod franšizom Koka kola HBC BH Sarajevo.

Adnan Topić komercijalni direktor i direktor franšize ističe da će ovom saradnjom sa Koka kolom BiH postati jedna od 11 zemalja gdje se distribuiše premijum alkoholni asortiman.

Za domaće proizvođače, ova saradnja ima veliki značaj jer se na našim prostorima može proizvesti nešto što je dovoljno kvalitetno i što se može plasirati u čitavom svijetu.

"To što nam je Koka kola HBC Bh Sarajevo poklonila povjerenje je nevjerovatno priznanje za naš rad i podstrek da u narednom periodu budemo još bolji.", istakao je Milan Balać direktor kompanije Mb Impeks Banja Luka.

Ovom prilikom, predstavljena su i dva nova likera od maline i ribizle, pa će tako osam domaćih proizvoda biti prodavano pod Koka -kolinom franšizom.