latinica  ћирилица
29/06/2016 |  14:42 | Autor: RTS

Kasiljas se povlači iz reprezentacije Španije?

Zlatni period, neprevaziđeni period uspjeha i pobjeda "Furije Rohe" (niko od Andradeovog Urugvaja iz dvadesetih i tridesetih nije vezao trofeje kao Španija) okončan je 2014. godine u Brazilu - u Francuskoj je samo ozvaničen. Sa njim, kako je i prirodno, reprezentaciju napuštaju i fudbaleri. Prvi među njima to je najavio Iker Kasiljas, i to na jako interesantan način...
Iker Kasiljas (FOTO: hdfootballpaper.com) -
Iker Kasiljas (FOTO: hdfootballpaper.com)

Iker Kasiljas, nekadašnji golman madridskog Reala, koga je u Porto doveo Đulen Lopetegi, nekadašnji golman Barselone, igrao je 167 puta za Španiju. Osvojio je sve, nekoliko puta. Ali sada je vrijeme za oproštaj...

Kasiljas, koji ima 35 godina, aludirao je, istina još uvijek ne eksplicitno, da uskoro treba očekivati zvaničnu objavu njegove odluke.

Kasiljas se zahvalio navijačima na podršci tokom godina i godina pobjeda, a uz to je postavio i insert iz filma Rambo, drugog po redu.

Klip je sa samog kraja filma, kada se čuveni lik Silvestera Stalonea oprašta od pukovnika Trotmana, uz želju da "nas naša zemlja voli onoliko koliko mi volimo nju".