latinica  ћирилица
30/08/2016 |  12:48 ⇒ 16:08 | Autor: RTRS

Ugljevik: Uspješna Srpska predstavila kandidate

Pokret Uspješna Srpska je nova snaga sa idejama za razvoj i unapređenje života u Ugljeviku rečeno je danas na predstavljanju liste kandidata ovog pokreta za odbornike Skupštine opštine.
Uspješna Srpska - Foto: RTRS
Uspješna SrpskaFoto: RTRS

- Na listi se nalaze prvenstveno mladi ljudi, uspješni na poslovima koje rade i koji znaju šta je Ugljeviku najviše potrebno. Sa takvim ljudima u Skupštini opštine mi možemo unaprijediti život svih stanovnika Ugljevika - naveo je Predrag Novaković, nosilac liste Pokreta Uspješna Srpska.

Prema riječima Snežane Dragić, potrebno je da opštinska uprava bude dostupna svim građanima.

- Nažalost, ova uprava danas nije servis građana, već servis određenih ličnih interesa. To se prije svega vidi kroz nesavjesno trošenje budžetskih sredstva od čega najmanje koristi imaju upravo građani Ugljevika - rekla je Dragić.

Doktor Zlatko Maksimović, kandidat Uspješne Srpske za gradonačelnika Bijeljine je tokom promocije istakao da je osnivanje Pokreta u Ugljeviku samo dokaz da su promjene neophodne i u Semberiji i na Majevici, što su građani i prepoznali.

- Zajedničkim naporima ćemo nastaviti sve ono što smo započeli prije šest mjeseci, kako bismo svim ljudima koji žive i na Majevici i u Semberiji zaista obezbjedili propseritetniji život. Naša politika je da su interesi građana uvijek na prvom mjestu - poručio je Maksimović.