latinica  ћирилица
30/08/2016 |  15:43 ⇒ 15:54 | Autor: RTRS

Lopare: Podrška PDP-a i NDP-a Lukiću

Predsjednici opštinskih odbora Srpske demokratske stranke dr Rado Savić, Partije demokratskog progresa Milenko Ristić i Narodnog demokratskog pokreta Goran Lukić potpisali su danas sporazum o podršci SDS-ovom kandidatu za načelnika opštine Lopare na predstojećim lokalnim izborima.
SDS - Lopare - Foto: RTRS
SDS - LopareFoto: RTRS

- Ovo je dogovor koji je potpisan u prisustvu svih kandidata SDS-a, PDP-a i NDP-a za odbornike u Skupštini opštine Lopare, što garantuje da će ova koalicija i u narednom periodu ostvariti dobre rezultate - rekao je Savić, aktuelni načelnik opštine i kandidat SDS-a za načelika Lopara.

Predsjednik Opštinskog odbora PDP-a Milenko Ristić je istakao da ove tri stranke, osim sličnih programskih ciljeva, povezuje i zajednički rad u proteklom periodu.

- Tokom tog perioda realizovan je niz projekata na dobrobit stanovništva opštine - ocijenio je Ristić.

- Ovo su bratske stranke, slične po planovima i ideologiji. Čast nam je da prvi potpisujemo ovaj sporazum i nadamo se da će saradnja u narednom periodu biti još bolja u interesu našeg naroda - rekao je nakon potpisivanja sporazuma Goran Lukić, predsjednik Opštinskog odbora NDP-a Lopare.