latinica  ћирилица
01/10/2016 |  12:51 | Autor: RTS

ЈSL: Sutra utakmice 11. kola

Utakmicama 11. kola u nedjelju se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, vodeća Crvena zvezda igra u Ivanjici protiv Јavora, dok će Partizan biti domaćin Mladosti iz Lučana. Sve utakmice 11. kola igraju se u nedjelju, pošto je reprezentacija Srbije sastavljena od igrača iz Super lige igrala prijateljsku utakmicu u Dohi, gdje je izgubila od domaće selekcije sa 0:3.
Јelen Super liga - Foto: ilustracija
Јelen Super ligaFoto: ilustracija

Fudbaleri Crvene zvezde od 17 časova igraju u Ivanjici protiv Јavora i pokušaće da pobijede kako bi zadržali prvo mjesto. Beogradski tim je prošle nedjelje pobijedio Vojvodinu sa 4:1 i vratio se na čelo tabele. Јavor u posljednjih sedam utakmica nema pobjedu, a posljednja četiri meča odigrao je neriješeno.

Zvezda je prva na tabeli sa 25 bodova, a Јavor zauzima 11. mjesto sa devet bodova.

Fudbaleri Partizana igraju u Humskoj od 19 časova protiv Mladosti i žele da ostvare petu uzastopnu pobjedu kojom bi ostali u igri za najviši plasman. Sa druge strane i Mladost je u dobroj seriji, pošto je vezala tri pobjede i nalazi se na petom mjestu na tabeli ispod Partizana, sa bodom zaostatka.

Drugoplasirana Vojvodina igra na svom terenu od 19 časova protiv Metalca i pokušaće da pobijedi kako bi iskoristila eventualni kiks Zvezde i vrati se na prvo mjesto.

Novosađani su u prošlom kolu prekinuli niz dobrih rezultata porazom od Zvezde u Beogradu, dok je Metalac vezao dva poraza i bez pobjede je u posljednja tri duela.

Vojvodina je druga na tabeli sa 23 boda, a Metalac je osmi sa 14 bodova.

Radnički iz Niša igra od 19 časova u Novom Pazaru. Novi Pazar je bez pobjede u posljednjih šest utakmica i vezao je tri poraza. Niški klub na trećem mjestu na tabeli ima 20 bodova, bod više od Partizana, a Novi Pazar zauzima 13. mjesto sa osam bodova.

Beogradski Rad igra od 15 časova u Subotici protiv Spartaka i pokušaće da prekine niz od četiri utakmice bez pobjede, Bačka će u isto vrijeme biti domaćin Voždovcu, Radnik će od 19 časova igrati na svom terenu protiv Napretka, dok Čukarički od 19 časova dočekuje Borac i pokušaće da prekine niz od šest utakmica bez pobjede.

Sve utakmice 11. kola igraju se u nedjelju, pošto je reprezentacija Srbije sastavljena od igrača iz Super lige igrala prijateljsku utakmicu u Dohi, gdje je izgubila od domaće selekcije sa 0:3.