latinica  ћирилица
28/02/2017 |  09:51 ⇒ 10:06 | Autor: RTRS

Obama i njegov tim stoje iza protesta i curenja informacija (VIDEO)

Bivši američki predsjednik Barak Obama i ljudi iz njegovog tima mogli bi da stoje iza organizacije curenja u medije informacija koje diskredituju Bijelu kuću, izjavio je predsjednik SAD Donald Tramp u intervjuu za Foks njuz.
Donald Tramp, predsjednik SAD-a (foto:  AP Photo/ Pablo Martinez Monsivais) -
Donald Tramp, predsjednik SAD-a (foto: AP Photo/ Pablo Martinez Monsivais)

- Mislim da je iza toga stoji Obama, zato što se time bave njegovi ljudi. Vjerovatno su neka curenja vezana za njihove postupke. To je veoma loše sa gledišta nacionalne bezbjednosti, rekao je Tramp.

 

Obamin tim takođe bi mogao da bude povezan sa organizacijom protesta protiv republikanaca, dodao je američki predsjednik.

-To je politika. Tako stvari funkcionišu. Pri tome nikada ne možete sa sigurnošću znati šta se zapravo dešava iza kulisa, naglasio je Tramp.

Tramp je više puta izražavao ogorčenost zbog mnogo curenja informacija o unutrašnjim stvarima Bijele kuće. Si-En-En je, pozivajući se na izvore, javio da je Tramp dao saglasnost nadležnim organima za provjeru telefona zaposlenih u predsjedničkom aparatu. Portparol Bijele kuće Šon Spajser demantovao je ove informacije.

Izvor: Sputnjik