latinica  ћирилица
29/03/2017 |  21:30 ⇒ 21:33 | Autor: RTRS

Bijeljina: Lukić predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske

Izborna skupština Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Bijeljini ponovo je danas izabrala Cvijetina Lukića za predsjednika ovog odbora.
Izborna skupština GO Ujedinjene Srpske Bijeljina - Foto: SRNA
Izborna skupština GO Ujedinjene Srpske BijeljinaFoto: SRNA

Lukić je rekao da rukovodstvo Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Bijeljini imaju znanje i zvanje i da se politikom ne bave iz ličnog interesa, nego žele da se nacionalan politika vodi tako da Republika Srpska bude iznad svega.

Nakon ponovnog izbora na mjesto predsjednika Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Bijeljini, Lukić je najavio da će stranka nastaviti da vodi neutralnu politiku kao i od formiranja u maju prošle godine i na prethodnim lokalnim izborima.

- Nismo se priklonili nijednom koalicionom bloku u Bijeljini i poslije izbora i svega što se u gradu izdešavalo sigurni smo u našu realnu, iskrenu i jedino moguću politiku, što su građani uvidjeli i naša stranka se omasovljava i širi - istakao je Lukić.

On je rekao da će Gradski odbor Ujedinjene Srpske u Bijeljini nastaviti da širi opštinske odbore u Izbornoj jedinici šest, gdje je već formiran Opštinski odbor u Brčkom, a biće formirani i opštinski odbori stranke u Šamcu, Ugljeviku i Loparama.

Zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske Slavko Dunjić rekao je novinarima da su na današnjoj Izbornoj skupštini izabrani i Predsjedništvo, kao i aktivi žena, mladih i penzionera stranke u Bijeljini.

- Veoma cijenjeni kolega i prijatelj Lukić nastaviće da vodi Ujedinjenu Srpsku u Bijeljini, gdje su naši stranački principi posebno potrebni, jer su protekli lokalni izbori pokazali da je ovo podijeljeni grad, a nama je potrebno jedinstvo - rekao je Dunjić.

On je dodao da Ujedinjena Srpska djeluje pod motom "Ne dijelimo se, ujedinimo se, braća smo".

Izvor: SRNA