latinica  ћирилица
27/06/2017 |  17:46 | Autor: RTRS

Djevojke u Vojvodini prevarene na lažnim kastinzima

Djevojke širom Vojvodine nedavno su prevarene, a njihove fotografije i lični podaci zloupotrebljeni tokom, takozvanog kastinga. Kasting je organizovan u nekoliko većih gradova u Vojvodini.
Sumnjivi kastinzi u Vojvodini - Foto: nezavisne novine
Sumnjivi kastinzi u VojvodiniFoto: nezavisne novine

Postoji sumnja da iza svega stoji Međunarodni sajt za upoznavanje Anastasija dejt, na kojem su fotografije djevojaka objavljene, a da one prethodno to nisu znale. Djevojke su svoju ljepotu predstavile proteklog vikenda u jednom lokalu u Zrenjaninu.

Taj grad bio je, ispostaviće se, samo jedan u nizu onih u kojima je prevareno stotine djevojaka.

“Fotograf koji nas je slikao nam je rekao će naše fotografije biti upotrebljene za pravljenje umetničke slike – mozaika sastavljenog od velikog broja slika naših lica. Bio mi je čudan iznos od 1.000 dinara, koliko nam je plaćeno. Јoš sumnjivije mi je bilo to što nam fotograf, pod raznim izgovorima, nikada nije poslao fotografije“, navela je jedna učesnica kastinga.

Ubrzo se ispostavilo da su sumnje bile opravdane. Ubrzo nakon kastinga, te fotografije pojavile su se na sajtu “Anastasija dejt“, iza koga, kaže Јurić, navodno stoje Rusi, a koji organizatori nijednog trenutka učesnicama nisu pomenuli.

Izvor: Nezavisne novine