latinica  ћирилица
15/07/2017 |  00:23 | Autor: RTRS

Ljubiša Petrović na čelu Gradskog odbora Uspješne Srpske u Bijeljini

Na čelo Pokreta uspješna Srpska u Bijeljini na večerašnjoj Skupštini Gradskog odbora stranke izabran je doktor i odbornik Ljubiša Petrović.
Uspješna Srpska (foto: InfoBijeljina) -
Uspješna Srpska (foto: InfoBijeljina)

Lider Uspješne Srpske Zlatko Maksimović rekao je novinarima da je ogroman broj prisutnih na večerašnjem skupu znak da Bijeljina želi promjene i najavio da će ova stranka u narednom periodu biti nosilac tih promjena.

Prema njegovim riječima, izabrani predsjednik Gradskog odbora Ljubiša Petrović je pošten i čestit mladi doktor koji je na prošlim izborima ostvario izuzetne rezultate i aktivan odbornik u Skupštini grada Bijeljina.

"Siguran sam da će Petrović sa novim, mladim ljudima, uz iskustvo starijih, u narednom periodu napraviti odlične rezultate u Bijeljini", istakao je Maksimović, koji je do večeras bio na čelu Gradskog odbora stranke.

On je dodao da se Pokret uspješna Srpska širi i u Republici Srpskoj i da je siguran u odlične rezultate na izborima sljedeće godine.

Petrović je nakon izbora za predsjednika Gradskog odbora Pokreta uspješna Srpska u Bijeljini najavio da će svoje političko angažovanje posvetiti stvaranju uslova za bolji život građana.

"To je moj poziv kao doktora i kao narodnog odbornika i od samog početka političkog angažovanja moj prvi interes je bolji život pojedinca i bolji društveni, socijalni, ekonomski i kulturni položaj svakog građanina", rekao je Petrović novinarima.

Prema njegovim riječima, Pokret uspješna Srpska ima ideje, jasne vizije i kvalitetan tim ljudi za uspjeh na narednim izborima u jesen 2018. godine.

Izvor: Srna