latinica  ћирилица
11/09/2017 |  11:31 ⇒ 12:50 | Autor: RTRS

Kod Prijedora u nezgodi povrijeđeno osam osoba (FOTO)

Osam osoba. od kojih četiri maloljetnika, povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Tukovi, na magistralnom putu Prijedor-Sanski Most.
Prijedor - saobraćajna nesreća - Foto: SRNA
Prijedor - saobraćajna nesrećaFoto: SRNA

Iz Policijske uprave Prijedor potvrđeno je da se sinoć oko 22.00 časa dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali vozilo "pasat" kojim je upravljao S.P./29/ iz Prijedora i autobus "mercedes" kojim je upravljao N.Z. /42/ iz Banjaluke.

Јedno od devetoro povrijeđenih lica u saobraćajnoj nezgodi u naselju Tukovi zadržano je u Opštoj bolnici u Prijedoru, dok su ostali pušteni na kućno liječenje, rečeno je Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

U prijedorskoj bolnici navode da je samo jedna ženska osoba sa težim povredama, uglavnom prelomima zadržana na liječenju, te da je u stabilnom stanju.

Teške povrede zadobio je S.P. /33/ iz Broda koje je bilo putnik u "pasatu", dok su lakše povrijeđeni putnici u autobusu R.A. /42/, M.A. /41/ i M.Ј./32/ iz Banjaluke, kao i četiri maloljetna lica.

Prema nezvaničnim informacijama, u autobusu koji se kretao iz pravca Sanskog Mosta nalazila su se djeca iz KUD "Đerdan" iz Trna koja su se vraćala sa smotre folklora u Koprivnoj, kao i nekoliko roditelja.

Izvor: SRNA