latinica  ћирилица
25/09/2017 |  14:35 ⇒ 20:19 | Autor: RTRS

M.Grad: SNSD-u ubjedljivo najveća podrška (VIDEO)

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Mrkonjić Grad Zoran Tegeltija izjavio je danas da su i izbori za članove savjeta mjesnih zajednica na području ove opštine pokazali da je SNSD najorganizovanija politička partija i da ima ubjedljivo najveću podršku lokalnog stanovništva.
Mrkonjić Grad (Foto: skyscrapercity.com) -
Mrkonjić Grad (Foto: skyscrapercity.com)

Tegeltija je danas na konferenciji za novinare, koja je održana povodom jučerašnjih lokalnih izbora, rekao da su kandidati SNSD-a osvojili ukupno 111, odnosno 89 odsto od moguća 124 mjesta.

On je čestitao novoizabranim članovima i izrazio zahvalnost svim kandidatima SNSD-a i stanovnicima Mrkonjić Grada koji su ponovo dali povjerenje SNSD-u.

DNS i SP dobili su po pet predstavnika u savjetu mjesnih zajednica, dok jedan kandidat dolazi iz NDP-a i dva su nezavisna kandidata, saopšteno je iz Opštinske izborne komisije.

Predsjednik Opštinske izborne komisije Slobodan Rajković rekao je da je na izbore za članove savjeta mjesnih zajednica na području opštine Mrkonjić Grad izašlo 14,4 odsto ili 2.624 glasača od ukupno 18.196 birača.

Izvor: Srna