latinica  ћирилица
26/09/2017 |  14:34 ⇒ 14:41 | Autor: RTRS

Klokić sa predstavnicom Fonda Ujedinjenih nacija za stanovništvo

Ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske, Zlatan Klokić razgovarao je sa Doinom Bologom, predstavnicom Fonda Ujedinjenih nacija za stanovništvo u BiH.
Klokić sa predstavnicom Fonda Ujedinjenih nacija za stanovništvo - Foto: RTRS
Klokić sa predstavnicom Fonda Ujedinjenih nacija za stanovništvoFoto: RTRS

Na sastanku je razgovarano o aktuelnim temama značajnim za dosadašnju i buduću saradnju Fonda Ujedinjenih nacija za stanovništvo i Ministarstva za ekonomske odnose i regionalnu saradnju kao i Vlade Republike Srpske na projektima koji imaju za cilj unapređenje položaja marginalizovanih grupa stanovništva, stanovništva starije životne dobi, žena i mladih.

Ministar Klokić naglasio je dobru saradnju na realizaciji zajednički dogovorenih aktivnosti sa svim specijalizovanim agencijama UN-a u BiH na korist svih stanovnika Republike Srpske i BiH.

Predstavnica UNFPA-a informisala je ministra Klokića o aktuelnim projektima koji se realizuju u saradnji sa institucijama Republike Srpke, te istakla zadovoljstvo svih UN agencija kao i rezidentene kooridnatorice UN-a u BiH na aktivnom pristupu Vlade Republike Srpske u cilju implementacije Ciljeva održivog razvoja UN-a.