latinica  ћирилица
08/11/2017 |  09:14 | Autor: RTRS

Savanović: Priznanje rodoljubima koji su dali život za Srpsku

Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Milenko Savanović čestitao je svim članovima Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/ krsnu slavu Mitrovdan, odajući poštovanje svim rodoljubima koji su tokom odbrambeno-otadžbinskog rata dali život za bolju budućnost svojih najmilijih.
Ministar Savanović - Foto: RTRS
Ministar SavanovićFoto: RTRS

Savanović je istakao da Republika Srpska nikada neće zaboraviti žrtvu koju su borci ugradili u njene temelje, saopšteno je iz Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite.

"Borcima dugujemo vječnu zahvalnost i obavezni smo da generacije koje dolaze edukujemo da znaju kolikom su cijenom njihovi djedovi i očevi platili slobodu koju danas žive", naveo je Savanović.

On je rekao da BORS kao organizacija od posebnog interesa ima dobru saradnju sa Vladom Republike Srpske i izrazio nadu da njeni članovi prepoznaju napore koji se, u nezavidnoj ekonomskoj situaciji, čine da bi borci u Srpskoj živjeli dostojanstveno i imali status kakav i zaslužuju.

"Sa željom da krsnu slavu dočekate u miru i dobrom zdravlju, svim članovima BORS-a želim ličnu i porodičnu sreću i uspjeh u životu", dodaje se u čestitki.

Izvor: SRNA