latinica  ћирилица
20/02/2018 |  16:52 ⇒ 20:17 | Autor: RTRS

Gradonačelnik Doboja počastio se limuzinom od 111.000 KM! (VIDEO)

Nakon gradskog vodovoda skupocjeno vozilo nabavlja i grad Doboj. Јavnost ogorčena, odbornici kritikuju, ali se od čelnih ljudi grada niko ne oglašava.
Odluka (Foto: http://www.capital.ba) -
Odluka (Foto: http://www.capital.ba)

Iz džepa građana za skupocjeno vozilo gradska uprava u Doboju odlučila je da izdvoji oko 111.000 maraka. Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača potpisao je gradonačelnik Obren Petrović. Na naša pitanja o skupoj javnoj nabavci, iz gradske uprave niko ne odgovara. Građani u nevjerici.

Koji automobil gradonačelnik nabavlja nije poznato, ali sudeći prema visokoj cijeni moguće je da je riječ o audiju ili BMV-u. Da je ljubitelj BMV-a pokazivao je i do sada vozeći se u automobilima visoke klase, ne obazirući se na kritike javnosti . Nabavka novog skupog vozila u fokusu je i opozicionih odbornika. Kažu da vlast prodaje gradsku imovinu i diže kredite da bi mogli da se bahate.

"SNSD apsolutno osuđuje odluku gradonačelnika da se ponovo počasti novim automobilom. Smatramo da je to krajnje nekorektno i neprofesionalno. Imamo u vidu da je samo u 2017.podnesen zahtjev za još jedno kreditno zaduženje", rekla je odbornica SNSD-a Sanja Vulić.

"Na jednoj strani se zadužujemo, kako bi na drugoj strani gradska vlast može da troši na ovakav način. Izbačena je organizacija porodica poginulih iz budžeta", istakao je odbornik SP-a Srđan Todorović.

Vozni park nedavno su odlučili da obogate I u gradskom Vodovodu. Luksuzni terenac od oko 130.000 KM nabavljaju na lizing. Zašto im je potreban tako skup automobil nisu nam odgovorili ni nakon što smo na adresu Vodovoda uputili pisani zahtjev.