latinica  ћирилица
21/03/2018 |  12:24 ⇒ 14:16 | Autor: Glas Srpske

Policija Crne Gore: Osumnjičeni za ubistvo krije se u Banjaluci!

Bezbjednosne službe Crne Gore dobile su informacije da se Kotoranin Nikola Mršić, osumnjičeni za likvidaciju sugrađanina Gorana Lenca, nalazi u Banjaluci.
Nikola Mršić - Foto: Glas Srpske
Nikola MršićFoto: Glas Srpske

Prema saznanjima crnogorskog "Dana", zbog toga je juče izvršen pretres na nekoliko lokacija u Banjaluci na kojima je, prema dobijenim podacima, Mršić uočen. Kotoranin je i ovog puta uspio da pobjegne, a policija je izuzela više dokaza, koji su poslati na vještačenje kako bi se ustanovilo da li na njima ima tragova osumnjičenog za likvidaciju Lenca.

Crnogorski istražioci su informacije o Mršićevom kretanju dobili primjenom mjera tajnog nadzora. Dobijene podatke razmijenili su sa kolegama iz Bosne i Hercegovine, koji pomažu nadležnim organima naše zemlje u istragama o nekoliko ubistava koja su se dogodila u ratu klanova.

Nekoliko mjeseci ranije, u potrazi za nekoliko članova organizovanih kriminalnih grupa iz Crne Gore izvršeni su pretresi nekoliko objekata u beogradskim naseljima Surčin i Zvezdara.

Tad je policiji prijavljeno da se na tim lokacijama skrivaju pripadnici više kriminalnih grupa iz Crne Gore među kojima je i Kotoranin Nikola Mršić, koji je, prema evidencijama bezbjednosnih službi, član "škaljaskog klana".