latinica  ћирилица
24/03/2018 |  18:43 ⇒ 18:43 | Autor: RTRS

Đokić: Ozbiljne ekonomske aktivnosti u Hercegovini

Sve što su socijalisti radili prethodnih godina u regiji Hercegovine, bilo je u okviru ispunjenja predizbornog programa iz 2014. godine, a to je borba za privredni razvoj ovog dijela Republike Srpske, zapošljavanje i stvaranje boljeg privrednog ambijenta za nove investicije, naglasio je predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić na sjednici Regionalnog odbora ove stranke u Trebinju.
Petar Đokić u Trebinju - Socijalisti - Foto: RTRS
Petar Đokić u Trebinju - SocijalistiFoto: RTRS

Đokić je istakao da poseban segment predstavlja razvoj socijalne sigurnosti.

Naglsio je da se u Hercegovini odvijaju izuzetno ozbiljne ekonomske aktivnosti, kao što je izgradnja HE Dabar i pripreme za izgradnju HE Buk bijela.

- U proteklih dvadeset pet godina, koliko Socijalistička partija postoji i radi u Republici Srpskoj, ostalo je mnogo onoga što smo uradili sami ili u saradnji sa političkim partnerima, i zbog svega toga očekujem da ćemo na predstojećim izborima, u ovoj regiji imati kvalitetniju podršku građana i da ćemo imati dva mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Za takav cilj imamo kapacitet - uvjeren je Đokić.

Da bi do toga stigli, treba pojačati ono što Socijalistička partija godinama radi, samo u boljem kapacitetu, na svim nivoima vlasti i privrednog života, rekao je Maksim Skoko, potpredsjednik Socijalističke partije.

Petar Đokić prisustvovaće obilježavanju 50 godina rada Hidroelektrane Trebinje 1, iz sistema Hidroelektrana na Trebišnjici.

B. Stajčić/RTRS