latinica  ћирилица
18/04/2018 |  16:33 ⇒ 16:44 | Autor: RTS

Beogradski "Bir fest" od 15. do 19. avgusta

Najveći muzički festival u ovom dijelu Evrope "Bir fest" i ovog ljeta će, od 15. do 19. avgusta na Ušću, ugostiti više od pola miliona posjetilaca, najavili su organizatori.
Beogradski „Bir fest“ od 15. do 19. avgusta - Foto: RTS
Beogradski „Bir fest“ od 15. do 19. avgustaFoto: RTS

Kao jedan od najprepoznatljivijih turističkih brendova Srbije "Belgrejd bir fest", već 16. godinu ljubiteljima dobre zabave nudi svakog ljeta garantovan provod uz aktuelne pivske ukuse i koncerte prestižnih muzičkih izvođača iz zemlje, regiona i svijeta, a sve to uz besplatan ulaz.

Publika je do sada mogla da uživa u više od 750 besplatnih muzičkih nastupa. Ove godine će biti i nova, treća bina koja će se zvati "Alternativ stejdž".

"Shvatili smo da dvije bine nisu dovoljne za sve bendove koji zaslužuju da nastupe na festivalu, a 'Alternativ stejdž' će biti novo omiljeno mjesto za sve ljubitelje malo tvrđeg zvuka. Glavna bina 'Bir festa', 'Inovejšen stejdž' i treća, alternativnija bina, doneće najbolje postave ikada, a za posetioce i lakše kretanje kroz festival, obogaćen novim sadržajima", poručuje Aleksandar Srdić iz Beogradske kulturne mreže.

Veliki iskorak u muzičkom segmentu festivala organizatori će napraviti uz pomoć partnera festivala, čiji broj raste iz godine u godinu.

Osim sjajnih vijesti iz muzičkog segmenta, važno mjesto i ove godine zauzima pivska ponuda u okviru koje posjetioce očekuje najveći izbor industrijskih i kraft piva iz regiona do sada, kao i piva sa preporukom iz cijelog svijeta.

Prošlogodišnje nove festivalske zone, "Gostionica", "Kraft lend" i "Embasi ov bir" ove godine predstaviće se u još boljem izdanju sa brojnim novitetima.

Slogan "Više od festivala", koji će "Belgrejd bir fest" snažno promovisati u narednom periodu, odnosi se na višestruku interakciju sa okruženjem, naveli su organizatori.