latinica  ћирилица
25/04/2018 |  16:06 ⇒ 16:26 | Autor: Nezavisne

Zvezdara teatar gostuje 8. i 9. maja predstavom "Hipnoza jedne ljubavi"

Udruženje "Misli dobro" zajedno sa prijateljima i partnerima pokrenulo je projekat "Zajedno mislimo dobro" sa ciljem da se obnove sanitarne prostorije na Klinici za ginekologiju i akušerstvo.
Predstava "Hipnoza jedne ljubavi" Zvezdara teatra igra u Narodnom pozorištu Srpske - Foto: nezavisne novine
Predstava "Hipnoza jedne ljubavi" Zvezdara teatra igra u Narodnom pozorištu SrpskeFoto: nezavisne novine

- Projekat ćemo početi i promovisati predstavom Dušana Kovačevića "Hipnoza jedne ljubavi", koja upravo govori o jednom od najvećih problema našeg društva - odlascima, rasipanju porodica, umiranju sela, - navode u udruženju građana "Misli dobro".

Predstava beogradskog Zvezdara teatra, u kojoj glume Anica Dobra, Ljubomir Bandović, Mina Softić, Dragan Petrović Pele, Јovan Јovanović i Ivan Mihailović biće igrana u Narodnom pozorištu Republike Srpske u dva termina 8. i 9. maja.

Iz ovog udruženja su naveli da se nadaju da će preduzeća, institucije i građani prepoznati značaj projekta i u skladu sa svojim mogućnostima donirati novac kako bi majkama iz cijele Republike Srpske olakšali boravak u bolnici. Kažu i da im je namjera da u prvoj fazi projekta bude obnovljeno 21 kupatilo za šta je potrebno oko 60.000 KM.