X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
1411
15/05/2018 |  08:10 ⇒ 08:44 | Izvor: RTRS

Memorijalni koncert i promocija spota "Veliki bit" grupe Tatu

Večeras će u Mostaru biti održan memorijalni koncert posvećen Daliboru Popoviću Mikši, te promocija četvrtog singl/spota "Veliki bit" grupe Tatu.
Album "U nebogled" grupe Tatu - Foto: RTRS
Album "U nebogled" grupe TatuFoto: RTRS

Na koncertu, koji počinje u 20 časova, nastupiće prijatelji ovog benda i kolege muzičari: Mort, Floridus, Јufkamental, Tupas mene, Smut gruv i specijalni gosti.

Prijedorska grupa Tatu najavila je za danas promociju spota "Veliki bit" sa njihovog četvrtog albuma koji su izdali za produkcijsku kuću Radio-televizije Republike Srpske.

- Album "U nebogled" izrodio je izuzetne pjesme. Sada je došao red da publika čuje singl "Veliki bit" koji se izdvaja kao favorit - rekao je Mihajlo Vukić, član benda.

- Spot smo radili uz pomoć prijatelja iz produkcije Frends, a prati pjesmu na kojoj je kao i na prethodna dva singla Para i Radio vokale otpjevao pokojni član benda Dalibor Petrović Mikša - rekao je Vukić.

Dejan Dejanović, urednik Muzičke produkcije RTRS-a, istako je da se ovom promocijom zaokružuje rad na albumu "U nebogled", ali da će naša muzička produkcija i dalje nastaviti da sarađuje sa grupom Tatu jer je siguran da će oni i u budućnosti imati mnogo odličnih projekata.

Dejanović je podsjetio da se album "U nebogled" može kupiti na kioscima širom Republike Srpske po cijeni od 4,95 KM.

Singl "Veliki bit" premijerno će biti prikazan danas u 16.40 časova na programu Radio-televizije Republike Srpske.