latinica  ћирилица
21/08/2018 |  15:28 ⇒ 18:04 | Autor: RTRS

Zvornik: Počela rekonstrukcija zgrade Policijske uprave

U Zvorniku je počela rekonstrukcija i adaptacija objekta Policijske uprave. Ovaj projekat značajno će unaprijediti uslove rada policijskih službenika. Radove finansira Vlada Republike Srpske.

Nakon što su ispunjene zakonske regulative, vrijedne ruke radnika započele su adaptaciju objekta Policijske uprave u Zvorniku. Biće zamijenjena stolarija i uređena fasada, a zgrada uprave dobiće ljepši izgled.

"Zaposleni u ovoj ustanovi će nakon rekonstrukcije objekta imati daleko bolje uslove za rad. Takođe, posebna korist se ogleda u većoj energetskoj efikasnosti, ali i izgledu samog objekta što je od posebnog značaja za Policijsku upravu, ali i Grad Zvornik", istakao je portparol PU Zvornik Miljan Bobar.

Adaptacija objekata trebalo bi da bude završena do kraja godine. Nadležni se nadaju da će tako i biti.

"Do sada smo imali veliki gubitak energije zbog dotrajale stolarije i vanjskih zidova. Vjerujem da će dinamikom kojom se odvijaju, radovi možda i prije roka biti završeni. Zahvaljujem se i MUP-u i Vladi Republike Srpske na svemu što čine za Policijsku upravu Zvornik", reako je načelnik PU Zvornik Goran Abazović.

Ostvareni rezultati Policijske uprave u prvih sedam mjeseci ove godine su dobri, a da bi povećali bezbjednost saobraćaja, odlučili su da do kraja avgusta na području Zvornika i Milića postave stacionirane radare koji će kontrolisati brzinu kretanja vozila.