latinica  ћирилица
05/10/2018 |  10:43 ⇒ 11:01 | Autor: RTRS

ČAST OTADŽBINE: Svi za Republiku Srpsku

Mi nismo politička organizacija, ali su nas događaji i pokušaji rušenja institucija i Republike Srpske u cjelini pretekli, i ne radimo ono što smo napisali u Statutu udruženja. Mi treba da se bavimo životnim problemima porodica poginulih boraca, invalida rata, boraca i starješina VRS i MUP Srpske, navodi se u tekstu na sajtu Čast otadžbine.
Čast otadžbine (Foto: castotadzbine.rs) -
Čast otadžbine (Foto: castotadzbine.rs)

Tekst prenosimo u cijelosti:

Јedva čekamo da Republika Srpska što prije postane politički stabilna i da ne može više nikada da je destabilizuje šaka plaćenika kolaboranata stranih obavještajnih službi, a da se mi bavimo onim što je u programu našeg djelovanja. Sve ovo što se dešava u Republici Srpskoj, počev od nametanja nepovjerenja u institucije države, proteste, terorističkih akata, plasiranja laži, stvaranja lažnih afera je klasičan primjer specijalnog rata prema Republici Srpskoj. Sve ove aktivnosti finansiraju i planiraju strane obavještajne službe u saradnji sa OBA BiH i kolaborantima rukovodstva Saveza za promjene. Glavni kolaboranti iz redova srpskog naroda su Mladen Ivanić, Mirko Šarović, Dragan Čavić i Dragan Mektić.

Branislav Borenović, Aleksandra Pandurović i Vukota Govedarica su krajnje naivno upali u zamku i politički žrtvovani od glavnih kolaboracionista. Preko njihove žrtve, žrtvovana je i najbrojnija stranka, SDS, zbog njene istorijske uloge. Patriote iz SDS-a imaju šansu, da ponovo preuzmu istorijsku ulogu i kažu: "ne ulici" i "ne rušenju Republike Srpske". Moramo usvojiti premisu "Republika Srpske iznad svega". Mi ne sumnjamo u patriotizam najvećeg dijela članstva SDS-a, jer smo se zajedno sa njima borili i stvarali Republiku Srpsku. Zar da za šaku krvavih dolara koji će završiti u džepovima kolaboracionista, Bakir i oni što su nas bombardovali, kupe sve ono što smo zajedno izborili. Zar je normalno da prihvatimo one pojedince među nama koje su izabrale strane obav,eštajne službe, a sarajevska čaršija ih hvali kao najbolje. Da li je to jasan signal za sve nas patriote iz bilo koje partije, da moramo sagledati o čemu se radi. Ili je normalno da prihvatimo i slijedimo sugestije i informacije koje nam dolaze iz bratske Srbije i Rusije i njihovih vođa Putina i Vučića.

Ko ima pravo da sumnja i ne vjeruje ljudima koji raspolažu nepobitnim dokazima o izdaji pojedinaca iz redova srpskog naroda, a oni su, naši istinski i jedini prijatelji. Da li poslije ovoga ima mjesta našim dilemama, ko je pravi izbor? Zar i napadi stranih ambasada i sarajevske čaršije i njihovih kolaboracionista na predsjednika Milorada Dodika i premijerku Željku Cvijanović i ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača ne govore jasno ko stoji na putu ostvarenja njihovih ciljeva, realizaciji "islamske deklaracije" i stvaranju unitarne Bosne. Haos i ulica nam ne trebaju, jer je to pogubno za srpski narod.

Naša bratska Srbija se decenijama oporavlja od njihovog 5. oktobra i ulice, pa zar nam to nije dovoljna pouka? Pozivamo narod Republike Srpske na sabornost, da bez sujete, mirno izađemo na izbore i damo dostojan odgovor onima koji pokušavaju da ugroze slobodu i integritet Republike Srpske. Šansa za naš opstanak, u ovom trenutku, je povratak na izbvrni Dejtonski sporazum i obavezno da se svi okupimo oko tog cilja. Neka mir i ljubav zavlada među srpskim narodom i kažimo "ne bratoubilaštvu", "ne ulici" i "ne rušenju Republike Srpske".

Izvor: Čast otadžbine