latinica  ћирилица
09/01/2019 |  13:06 | Autor: TANЈUG

Mirković: Znam da nemamo novca za velika pojačanja

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković na prozivici za početak priprema priznao je da klub nema novca za velika pojačanja i najavio da bi pojedini igrači mogli da odu.
Zoran Mirkovć (foto: MN Press ) -
Zoran Mirkovć (foto: MN Press )

Mirković je pripreme za proljećni dio sezone počeo bez ijednog novajlije i situaciju objasnio sa "trenutnim mogućnostima".

"Mogu samo da kažem da idemo sa ovim kadrom. Sve je uslovljeno eventualnom prodajom nekih igrača. Ne mogu konkretno da kažem kojih igrača, ne želim o imenima... Znam u životu šta znači kad se nema novca", rekao je Mirković novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Mirković je svjestan stanja u klubu i zato kaže da "ne može da se traži nešto što nema".

Na pitanje da li onda niko nema pravo da od njega traži veliki rezultat, Mirković odgovara:

"Ako se gleda taj lanac onda bi trebalo da bude tako", jasan je bio trener "crno-bijelih", ali i dodao da su obaveze u Partizanu uvijek pobjede.

Mirković je istakao da i dalje osjeća gorčinu zbog utakmice po snijegu sa Mačvom (0:0), ali i da je svjestan da ništa ne može da se promjeni.

"Moramo da se nosimo sa tim. Minimalno pričam o vanfudbalskim stvarima sa igračima, više se fokusiramo na našu problematiku. Vjerovatno utiču neka dešavanja na njih", zaključio je on.

Partizan je poslije prvog dijela sezone treći na tabeli Superlige, sa šest bodova manje od niškog Radničkog i čak 15 od Crvene zvezde.