X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
11/02/2019 |  08:25 ⇒ 12:54 | Izvor: SRNA

Cvijanović: Ćurićeva pobjeda neophodna zbog daljnjeg razvoja i saradnje

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović istakla je da za razvoj Trebinja i dobru komunikaciju sa institucijama Republike Srpske na prijevremenim izborima za gradonačelnika treba da pobijedi ozbiljan čovjek kakav je Mirko Ćurić.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

Nakon druženja sa više stotina mladih socijaldemokrata i predstavnika mladih iz partija koalicionih partnera, Cvijanovićeva je rekla da je za nju Ćurićeva pobjeda 100 odsto sigurna, jer je on najbolji kandidat.

- Ako opozicioni kandidat i nakupi malo glasova, to će biti  samo zato što ljudi osjećaju određenu obavezu - navela je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da je snaga politike SNSD-a u okupljanju i saradnji, da se tačno zna šta je program za jako Trebinje, koje je preduslov za snažnu Republiku Srpsku.

- Snaga je u tome što svi zajedno možemo da sarađujemo, i zato što imamo omladinu kakvu nema nijedna politička partija ne samo u Srpskoj, nego na Balkanu. Ponosna sam na sve socijaldemokrate koji su nosioci mnogih aktivnosti i ideja - istakla je Cvijanovićeva.

Prema njenim riječima, u Trebinju su Vlada Srpske i gradska vlast pokrenuli značajan broj projekata, koji su doprinijeli da ovo mjesto danas izgleda dugačije, razvijenije, posjećenije, urbanije i samovjesnije.

- I sve ovo postignuto je zahvaljujući politikama SNSD-a. Naš zadatak je da nastavimo sa ovom dobrom politikom i praksom i u nedjelju 17. februara. Zato je Mirko Ćurić naš izbor - dodala je Cvijanovićeva.

Prijevremeni izbori za gradonačelnika Trebinja biće održani 17. februara.